Kako danas izgleda Nataša iz "Žikine dinastije"

Kako danas izgleda Nataša iz „Žikine dinastije“

Bila je Jasna u filmu "Moj tata na određeno vreme", Nataša u "Žikinoj dinastiji", Mirjana Ester Živković u "Balu na vodi". I dok su muškarci širom bivše Jugoslavije uzdisali za Galom Videnović, ona se zaljubila, a potom i udala za našeg poznatog televizijskog voditelja Vladimira Aleksića.

Glumica koja je igrala i u filmu "Jagode u grlu" (Vesna), kao i u "Sumnjivom licu" (Marica Pantić), donela je na male ekrane tako izraženu i opojnu lepotu da je brzo stekla epitet jugoslovenskog seks simbola.

Jednu od svojih najzapaženijih uloga ostvarila je u uloga Dragane u televizijskom serijalu "Metla bez drške". Ta uloga je važna za njenu profesionalnu karijeru, ali i za privatni život.

Režiser čuvenog serijala Vladimir Aleksić postao je njen suprug sa kojim je dobila dvojicu sinova Demijana i Pavla.

Brak glumice i reditelja traje godinama. Gala je devedesetih napravila pauzu zbog porodice, a onda se 2000. vratila glumi i od tada je često viđamo, što u filmovima, što u serijama. U seriji "Andrija i Anđelka" 2016. glumila je profesorku engleskog, a ove godine zaigrala je u kriminalističkoj seriji "Pet" u ulozi Katarine.

Gala i danas dobija komplimente zbog izgleda, a pored uloga, lepote i braka interesovanje javnosti izaziva i svojim životnim stavovima.

Veoma je ispraćena pre nekoliko godina bila njena ispovest o motivima prelaska u hindu religiju.

Zatvoreno za komentare.