Evo kako je Ketrin Zita Džons izgledala pre 3 decenije

Evo kako je Ketrin Zita Džons izgledala pre 3 decenije

Prepoznajete li damu sa fotografije? Nije teško shvatiti o kome je reč, kada bolje pogledate crte lica - Ketrin Zita Džons (48) nije se previše promenila, uprkos tome što su prošle gotovo tri decenije od ove slike.

Photo: wikipedia

Raskošne prirodne lepote, sa ženstvenom figurom i elegancijom kojom odiše pri svakom koraku, Ketrin je lako osvojila Holivud.

Photo: instagram

Počela je da glumi još kao tinejdžerka - u 14. godini, a svetsku slavu donela joj je rola u filmu "Maska Zoroa" iz 1998. godine u kome se pojavila rame uz rame sa Antoniom Banderasom.

Photo: wikipedia

Upravo ju je Banderas u tom periodu i upoznao sa 25 godina starijim Majkl Daglasom, za koga se kasnije ispostavilo da je ljubav njenog života i sa kojim je i dan danas u braku.

Photo: instagram

Bajkovito venčanje ovog holivudskog para održalo se 2000. godine u hotelu "Plaza" u Njujorku, a za isto su morali da iskeširaju neverovatnih milion i po funti.

Ketrin i Majkl uspeli su da sačuvaju svoj brak i prevaziđu sve prepreke, a bilo ih je puno na njihovom putu...

Photo: instagram

Naime, čuveni 74-godišnji glumac 2010. oboleo je od raka grla, a sam je otkrio da ga je dobio zbog oralnog seksa.

No, ne samo što su prošli kroz težak period kako bi se Daglas oporavio, već je i sama Ketrin imala posledice od ovakvog spleta sudbine - obolela je od depresije.

Uprkos nevoljama oni su ostali jedno uz drugo, kao podrška i oslonac, a uspeli su i da se nose i sa dijagnozom koju je glumica dobila pre nekoliko godina - bipolarni poremećaj.

Photo: instagram

Bilo je trenutaka kada se spekulisalo da se par razdvojio i da žive na različitim adresama, no stvari su sada na mestu i problemi su iza njih, a ljubav opet cveta.

Glumački par ima i dvoje dece, 14-godišnju Sajrus i 17-godišnjeg Dilana.

Photo: instagram

Ketrin je otvoreno pričala da je zbog nedostatka uloga jedno vreme imala strah da je prestala da zna da glumi, ali je to opovrgla sjajnom rolom kraljice kokaina Griselde Blanko u biografskom fimu o ovoj kontroverznoj ženi.

"Reći ću samo jednu stvar. Više neću biti skromna. Dosta mi je toga. Stvarno. Oprostite što sam bogata, što sam se udala za zvezdu, što ne izgledam loše. Imam dvoje prekrasne dece i zdravog srećnog muža. Sve je dobro. I neću biti skromna ni zbog toga", rekla je glumica nedavno.