Evo kako je Pamela Anderson izgledala pre operacija

Evo kako je Pamela Anderson izgledala pre operacija

Glumica je među prvima koji su popularizovali "plastičan izgled", pa iako u svojim pedesetima izgleda fantastično, odlučili smo da se prisetimo kako je izgledala na početku karijere, pre brojnih plastičnih operacija. I ne verujemo svojim očima.

Foto: Instagram/pamelaanderson

Iako čitav svet zna za njeno povećanje grudi, o ostalim hirurškim zahvatima je mudro ćutala. Od prikazivanja serije "Čuvari plaže" do danas je prošlo nekoliko decenija, a na Internetu postoji snimak plavuše koja je dugo vremena važila za simbol jedne generacije. Naravno, pre silnih zahvata.

"Nemam ništa protiv plastičnih operacija. Ono što sam promenila ostaće sa mnom zauvek, ali ne želim ništa više", preneo je njenu izjavu "Life And Style Mag".

Foto: Imgur

U jednom intervjuu za "W magazine", Pamela je ispričala da joj proces starenja ne smeta.

"Imam divne starije uzore u svom životu, uključujući moju predivnu majku. Starenje nije kraj. Znam da je ispred mene još toliko toga čemu mogu da se radujem", rekla je bivša "Playboy" zečica tom prilikom.

Čini se, ipak, da se glumica nije čvrsto držala svojih odluka. Kad uporedite koliko se promenila do današnjih dana, teško je povezati staru sa mladom lepoticom s početka karijere.

Zatvoreno za komentare.