Evo kako najveće svetske zvezde izgledaju bez šminke

Evo kako najveće svetske zvezde izgledaju bez šminke

Da li ste znali da je Čarli Čaplin, jednom prilikom, osvojio samo treće mesto na takmičenju imitatora Čarlija Čaplina?! Magija šminkanja može učiniti nemoguće - da se jedna osoba potpuno transformiše i postane druga ličnost. Ta druga ličnost je neretko jedina koja se prikazuje, iz razloga što posao i industrija ne dozvoljavaju drugačije.

Najveće zvezde današnjice se ne pojavljuju bez šminke, a kada ih fotografi uhvate nespremne, tada se često zapitamo da li su to zaista te osobe? Neke od njih su svojevoljno objavile svoje fotografije u prirodnom izdanju i pokazale svoje pravo lice.

Gal Gadot

Kada ne spašava svet kao Čudesna žena, Gal vreme provodi sa svoje dve ćerke. Iako se ne može porediti sa heroinom čiju ulogu igru, Gal i bez šminke izgleda prelepo.

Dženifer Lopez

Njeni obožavaoci je zovu i žena sa sto lica - ona glumi, peva, igra i kreira garderobu. Njena fotografija, uslikana pre nastupa dok je još uvek nenašminkana, poručuje nam da i ona ima prava da odmori bez šminke.

Britni Spirs

Britni, pop ikona i tinejdž zvezda, rado otkriva mnoge stvari o sebi, pa se tako ne libi ni da se fotografiše bez šminke. 

Keri Andervud

Dobitnica tri Gremija, talentovana Keri je jedinstvena kombinacija lepote i talenta. Iako je bez šminke neprepoznatljiva, ona je i dalje prelepa, čak i u teretani.

Sindi Kraford

Kao jedan od najpopularnijih modela osamdesetih i devedesetih godina, Sindi je krasila naslovnice najuglednijih magazina više od 500 puta, tako da je teško zamisliti da je nekada uopšte skidala šminku. Međutim, Sindi nas je razuverila ovom fotografijom za koju ne treba trošiti reči.

Dru Berimor

Čak i kada ne snima, Dru se trudi da nas obavesti o dešavanjima iz njenog života. Sudeći po ovoj fotografiji sa treninga, njoj šminka i nije neophodna.

Ivanka Tramp

Ćerka sadašnjeg američkog predsednika nosi slovenske gene, i dokazuje da joj šminka apsolutno nije potrebna.

Tajra Benks

Prema uglednom magazinu Tajms, Tajra je jedna od najuticajnih osoba na svetu, i to ne bez razloga. Zbog posla kojim se bavi, nedopustivo je da se u javnosti pojavljuje bez šminke, ali ona je uradila upravo suprotno - objavila je fotografiju koja pokazuje da su i supermodeli obični ljudi.

Šeron Stoun

Seks simbol generacije pokazuje da izgleda fantastično i u kuhinji - šta više poželeti od žene?

Džesika Alba

Da li je ovakvoj lepotici šminka uopšte potrebna?

Lejdi Gaga

Ekstravaganta umetnica redovno eksperimentiše sa izgledom, ali zna da se pojavi i u potpuno prirodnom izdanju.

Zoe Saldana

Posle snimanja Avatara i svakodnevnog napornog šminkanja, nije iznenađujuće videti lepu glumicu bez šminke. 

Naomi Vots

Iako bez šminke nije prepoznaljiva, Naomi i dalje pleni svojom lepotom.

Gvinet Paltrou

Dok se svi drugi ulepšavaju za svoj rođendan, Gvinet je uradila upravo suprotno. Ova fotografija je nastala na njen 44. rođendan.

Šakira

Prelepa Kolumbijka izgleda fenomenalno u svim mogućim izdanjima.

Selena Gomez

Tinejž zvezda pokazuje da izgleda prelepo i bez šminke.

Emilija Klark 

Zvezda Igre prestola zaista ume da ostavi bez daha.

Šta vi mislite o zvezdama bez šminke?

 

 

Zatvoreno za komentare.