Kineskinja koja želi da postane Barbika

Kineskinja koja želi da postane Barbika

Imati idola podrazumeva i želju da se jednom postane isti takav. Sa time se slaže i Ofelija Veniti, koja trenutno živi u Los Anđelesu. Ona je poreklom Kineskinja, što ovu priču čini još zanimljivijom. Naime, prvo što je uradila kako bi izgleda što više zapadnjački, je operacija očnih kapaka koja košta oko 3.500 evra.

 

A post shared by Ophelia Vanity▫Anime Barbie (@opheliavanity) on

Ofelija je, zahvaljujući svom ekstremnom izgledu i uticaju društvenih mreža, pre svega Instagrama, postala internet senzacija. Osim operacije očiju, svakog meseca svoje usne izlaže botoksu i filerima. Redovno izbeljuje svoju kosu kako bi što vernije nalikovala svojoj omiljenoj lutki. Pored toga, ona svakodnevno provodi i do 3 sata u nanošenju šminke.

 

A post shared by Ophelia Vanity▫Anime Barbie (@opheliavanity) on

Uprkos drastičnim, i prema mišljenju mnogih bizarnim, operacijama koje je do sada napravila, Ofelija ne misli da tome treba doći kraj. Ona želi da ugradi silikone u grudi i zadnjicu, izbeli kožu i izvadi 4 do 6 rebara kako bi dobila što uži struk. Do sada su je svi zahvati koštali više od 50.000 evra, a sve to je finansirala modelingom.

Barbi je ikona. Morati znati da ja nisam rasista, danas postoje Barbike svih visina, boja kože i porekla, ali mene je uvek privlačio originalan Barbi izgled - kaže Ofelija.

Ona priznaje da se borila sa manjkom samopouzdanja zbog svog izgleda i da još uvek radi na tome.

U srednjoj školi sam patila od anoreksije. Iako sada više nisam anoreksična, još uvek se nisam potpuno oporavila. I dalje nemam dovoljno samopouzdanja. 

Ofelija smatra da joj redovne terapije botoksom pomažu sa ovim problemom. Smatra da je i to jedan od razloga zašto želi da izgleda kao lutka.

Džastin, Ofelijin dečko, smatra da se ona okrenula svim tim zahvatima jer se ne oseća jedinstvenom. On se ne slaže sa tim u potpunosti, ali joj pruža bezuslovnu podršku. 

Zatvoreno za komentare.