Poznata pevačica ponovo dolazi u Srbiju!

Poznata pevačica ponovo dolazi u Srbiju!

Pevačica Lejdi Gaga uskoro se vraća u Srbiju. Prema pisanjima medija, ova svetska zvezda dolazi u Beograd na nagovor svoje prijateljice Marine Abramović, koja će posle 44 godine imati svoju samostalnu izložbu u Beogradu.

Foto: Instagram

Retrosprektivna izložba "Čistač" sa više od 120 radova iz svih faza pedesetogodišnje karijere Marine Abramović biće prikazana u Muzeju savremene umjetnosti od 21. septembra 2019. godine do 20. januara 2020, piše Informer.

Dolazak američke pevačice nagovestio je direktor muzeja Slobodan Nakarada:

"Imamo najave da će Marinini prijatelji navratiti u neko vreme. Svi me pitaju da li će Lejdi Gaga doći. Možda, mi ne znamo još uvek. Ovo će biti najveći kulturni doživljaj, koji je Srbija dugo iščekivala i zaslužila", rekao je za Informer.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga) дана

Gaga je prvi put bila u Srbiji kako bi posetila svog tadašnjeg verenika, glumca Tejlora Kinija koji je na Tari snimao film "Šuma". Tada je s njim obilazila beogradske splavove, jela srpske specijalitete, koji su joj se toliko svideli da je obećala da će se vratiti.

Iz Srbije je tada ponela i zanimljiv suvenir: majicu na kojoj piše "Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is sljivovitza".

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Tanja Bjelanovic (@tanjanya) дана