Poznate ličnosti koje nemaju profile na društvenim mrežama

Poznate ličnosti koje nemaju profile na društvenim mrežama

U svetu kada oko sebe ne poznajete osobu koja nema profil na Facebooku, Instagramu ili Twitteru, bude čudno kada čujete da neko, naročito među mlađim naraštajima, ne koristi nijednu društvenu mrežu. Ovo su poznate ličnosti koje nemaju profile na društvenim mrežama.

Džordž Kluni

Foto: Shutterstock

Slavni glumac se zapravo boji šta bi mogao da napiše na Tviteru nakon nekoliko čašica pića, a da kada se ujutru probudi to nema apsolutno nikakvog smisla. Tako je glumac opisao svoj odnos prema društvenim mrežama. Nas baš interesuje šta bi Kluni mogao da napiše kao svoj status…

Kristen Stjuart

Foto: Shutterstock

Glumica Kristen Stjuart bukvalno mrzi Tviter i sva dešavanja tamo. Mrzi što neko tvituje da ju je video na ulici ili kafiću i onda se paparaci odmah pojave. Ne voli što toliko privatnog ostaje na društvenim mrežama.

Skarlet Džohanson

Foto: Shutterstock

"Crna udovica" ne želi da deli privatnost sa fanovima. I to je to, kratko i jasno.

Dženifer Lorens

Foto: Shutterstock

Mnogi fanovi bi voleli da vide nju na nekoj društvenoj mreži, jer se svi slažu da je veoma duhovita. Dženifer Lorens nema profil ni na jednom servisu i kaže da ako vidimo negde profil pod njenim imenom, da znamo da je lažan. Kako kaže, nije neki tip za tehnologiju, jedva se bori sa mejlovima, a kamoli sa Tviterom.

Bredli Kuper

Foto: Shutterstock

Kuper kaže da ga ljudi u filmu neće gledati isto ukoliko u glavi imaju gomilu informacija o njemu sa Fejsbuka, Tvitera, Instagrama. I to je moguće, ali Bredli je zaboravio da ga svakodnevno gledamo i u žutoj štampi.

Anđelina Džoli i Bred Pit

Foto: Shutterstock

Mnogi su mislili da će Bred i Anđelina prenositi svoje stavove i uticati na ljude. Međutim, u medijima se pojavila informacija da Anđa jedva zna da upali i kompjuter, i da su oboje "operisani" od tehnologije.

Rejčel MekAdams

Foto: Shutterstock

Lepa Kanađanka ustvari ima problem sa rečima. Tačnije, sa Tviterom.

Kira Najtli

Foto: Shutterstock

Engleska glumica ne voli sve u vezi sa internetom. Smeta joj stalno proveravanje mejlova, guglanje, ali i čitanje sadržaja na sajtovima.

Kejt Vinslet

Foto: Shutterstock

Oskarovka je zabranila društvene mreže u svojoj kući. Kako je rekla u jednom intervjuu sve to veoma negativno utiče na mlade devojke. One se sređuju da bi ih neko lajkovao i šta nakon toga dođe kao rezultat? Poremećaj u ishrani.

Ostavi komentar