Poznati parovi koji su se upoznali na sastanku naslepo

Poznati parovi koji su se upoznali na sastanku naslepo

Slavni se često zaljubljuju jedni u druge jer se kreću u istim krugovima ili ih povezuju ista zanimanja, i to je nešto što je odavno prihvaćeno kao sasvim normalna stvar. Da ne bude da su se svi oni zaljubili na glamuruznoj holivudskoj zabavi ili na setu romantičnog filma čiji su glavni akteri, otkrivamo vam parove koji su se upoznali na jedan krajnje neoubičajen način za takve krugove - sastanak naslepo. 

Pojedini od tih sastanaka prerasli su u najpoznatije veze današnjice. Saznajte o kojim parovima je reč.

Megan Markl i Princ Hari

Ovom sastanku je kumovala Harijeva prijateljica iz detinjstva i direktor sektora za odnose sa javnošću modne kuće Ralf Loren, Violet Von Vestenholc, koju je Megan upoznala upravo u ovoj modnoj kući. Iako su oboje poznate ličnosti, nijedno od njih dvoje nije znalo sa kim se ide naći.

Žizel Bundšen i Tom Brejdi

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Tom Brejdi je, u jednom intervjuu, priznao da ga je prijatelj nagovorio da ode na sastanak sa Žizel, i to samo nekoliko nedelja nakon što je prekinuo sa glumicom Bridžet Mojnahan.

''Rekao mi je da moram upoznati žensku verziju sebe'' rekao je Tom. 

Po svemu sudeći, njegov prijatelj je apsolutno bio u pravu, jer je ovaj par u skladnom braku već 10 godina.

Dženifer Eniston i Bred Pit

Jedan od najvoljenijih, a zatim i nikad prežaljeni holivudski par, prvi sastanak imao je naslepo, dogovoren od strane njihovih agenata. 

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson

Iako je bila u braku sa Lamarom Odomom, NBA superstarom, svog budućeg muža nije upoznala preko bivšeg. Njih dvoje je upoznao Kloin prijatelj, košarkaš Brendon Dženings, i ugovorio im sastanak u hotelu Bel Er. Supružnici čekaju svoje prvo dete.

Selma Hajek i Fransoa-Anri Pino

Za razliku od prethodnih parova, Selma i Fransoa nisu imali tako uspešan prvi sastanak. 

''Naš prvi sastanak je bio katastrofa. Nisam ni znala da idem na sastanak, mislila sam da je u pitanju događaj. Kada sam shvatila o čemu se radi, bila samo jako ljuta na svoje prijatelje, koji su znali da je ovo jedini način, jer ne bih pristala ni na kakav sastanak. Iako je početak bio loš, naša priča ima srećan kraj'' otkrila je Selma u jednom intervjuu.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds

Njih dvoje se nisu upoznali na standardnom sastanku naslepo, već na dvostrukom sastanku, gde su oboje bili u pratnji drugih ljudi. 

''Bio je to jedan od najneugodnijih trenutaka u mom životu, jer je od početka postojala hemija između Blejk i mene. To nije promaklo ni našim pratnjama'' prisetio se Rajan početka.

Sindi Kraford i Rande Gerber

Iako ni njih dvoje tehnički nisu imali sastanak naslepo, jer je Rande znao ko je Sindi i kako izgleda, dok ona njega nije poznavala. On ističe da nije bio presudan njen izgled već ''iznenađujuća pristupačnost i opuštenost''.

Džesika Bil i Džastin Timberlejk

Njih dvoje je upoznala Džesikina koleginica iz serije ''Sedmo nebo'' na dodeli Zlatnog globusa, 2007. godine. Oboje ističu da je to bila ljubav na prvi pogled.

Zatvoreno za komentare.