Nikada ne biste ni pomislili da su ove zvezde zaista u srodstvu

Nikada ne biste ni pomislili da su ove zvezde zaista u srodstvu

Javne ličnosti često imaju vrlo turbulentan odnos između sebe, bilo da se vole, mrze, svađaju ili druže, a nekada nas i potpuno iznenade međusobnom povezanošću kakvu nismo mogli zamisliti. Koji su sve poznati u srodstvu?

Foto: Shutterstock

Dok većina slavnih ličnosti voli da podeli sa ljudima svaki detalj iz svog života, postoje i oni koje neke stvari žele da drže u tajnosti, piše Bright Side. Naime, neki od njih imaju veoma slavne rođake i za mnoge je teško poverovati da su stvarno u srodstvu.

Džoni Dep i kraljica Elizabeta II

Verovali ili ne, zvezda filma “Pirati sa Kariba” je zapravo daleki rođak kraljice Elizabete II. Da budemo precizni, oni su 20. koleno. Naime, i Džoni i kraljica Elizabeta II su potomci Edvarda III, što Džonija čini čovekom “plave krvi”.

Foto: Shutterstock

Rejf Fajns i Princ Čarls

Čuveni lord Voldemort iz filmova o Hariju Poteru, zapravo je osmo koleno od princa Čarlsa. Dakle, do sada su uspešno krili to da su rođaci.

Tom Henks i Fred Rodžers

Ne samo da je Tom Henks odglumio Freda Rodžersa u rimejku filma “Divan dan u komšiluku”, već mu je on i rođak! Sudeći prema Henksu, njih dvojica su rođaci 6. koleno.

Kejt Midlton i El Fening

Da, princeza Aurora je princeza i u pravom životu. El Fening i njena sestra Dakota su daleke rođake Kejt Midlton i naslednice su kralja Edvarda.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Elle Fanning (@ellefanning) дана

Leri Dejvid i Berni Sanders

Njih dvojica ne samo da liče, nego pripadaju i istoj familiji. Poznati komičar i pisac Leri Dejvid rođak je Bernija Sandersa. Kao i ostatak sveta, i njih dvojica su bili šokirani kada su ovo saznali.

Emili Blant i Stenli Tuči

Nova “Meri Popins” je svastika poznatog holivudskog glumca Stenlija Tučija. I dobro, takođe je i udata za zvezdu Džona Krasinskog.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Emily Blunt (@emily.bluntt) дана

Vera Farmiga i Taisa Farmiga

Poznata po ulozi istražiteljke paranormalnih stvari Lorejn Voren, Vera Farmiga je starija sestra Taise, koja je postala prepoznatljiva ulogom u “Američkoj horor priči”. Razlika između njih dve je čak 21 godinu.

Keri Fišer i Bili Lord

Glumica Bili Lord je ćerka legendarne glumice Keri Fišer. I ne samo to, njen otac je Brajan Lord, a baka joj je, ni manje ni više, nego Debi Rejnolds.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели CARRIE FISHER (@officialcarriefisher) дана

Stiven Spilberg i Džesika Kepšou

Stiven Spilberg, kreator legendarnih filmova kao što su “Park iz doba Jure” i “Ralje”, član je porodica glumice iz serije “Uvod u anatomiju”, Džesikom Kepšou. Naime, Spilberg je Džesikin očuh.