Euforično navijanje princa Džordža osvojilo sve na društvenim mrežama

Euforično navijanje princa Džordža osvojilo sve na društvenim mrežama

Deo britanske kraljevske porodice, princ Vilijam, vojvotkinja Kejt, princeza Šarlot i princ Džordž, u subotu je sa tribina gledao fudbalsku utakmicu između Aston Vile i Norič Sitija, a to je dečaku bila prva utakmica u životu i nije skrivao uzbuđenje.

Foto: Instagram

Baš poput tate Vilijama, i šestogodišnjak  je navijač kluba Aston Vila, ali, za razliku od tate, Džordž je žestok navijač koji se ne srami da sakrije navijačku strast. Pogledajte u videu koliko se dečak raduje golu:

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Kensington Palace (@kensingtonroyal) дана

I dok Kejt Džordžovo veselje podržava, tata Vilijam ipak izgleda misli da bi šestogodišnjak trebao da se ponaša dostojanstvenije, valjda dostojno princa, pa je u više navrata pokušavao da ga smiri.

Ali, ako i nije tatu, prinčeva euforija zabavljala je navijače na tribinama koji se nisu libili da pokažu koliko ih mali princ zabavlja, a video sa dečakom komentarisali su i mnogi fudbaleri iz kluba, pa čak i sporstki komentatori.

Foto: Instagram

"Princ Džordž rano se zarazio fudbalskim virusom", na Tviteru je napisao komentator BBC-ja Gari Lineker.

I, Džordž izgleda nije nimalo preterao u svojoj fudbalskoj groznici pošto je njegov klub savladao protivnike sa čak 5:1. Pa, Vilijame, zar to nije dovoljan razlog za euforiju?!

Ostavi komentar