Provedite noć u stanu Monike i Rejčel iz "Prijatelja" za manje od 20 dolara!

Provedite noć u stanu Monike i Rejčel iz „Prijatelja“ za manje od 20 dolara!

Nedugo nakon što je zvanično objavljen datum premijere nove epizode popularnih “Prijatelja”, 27. maja, Booking.com nudi jedinstveno iskustvo – provedite noć u stanu u  kom je snimana jedna od najpoznatijih američkih serija, pišu američki mediji.

 Foto:printscreen/Youtube


Interesovanje za obilazak stana u Njujorku iz dana u dan sve je veće, a boravak staje samo 19,94 dolara po noći, u čast godine kada je sitkom premijerno prikazan, i u njemu se ne možete zadržati duže od dve noći.

Hotel “The Friends Ekperience”, smešten u ulici 130 East 23rd Street u Njujorku, zapravo je izložba puna rekvizita.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vagabond Bloggers (@vagabondbloggers)

Kolekciju čine originalni predmeti, što znači da će najsrećniji turisti imati jedinstvenu priliku da provire kroz čuvena ljubičasta vrata, isprobaju Čendlerovu fotelju, odigraju partiju malog fudbala ili isprobaju neki od kostima korišćenih u seriji. Atrakcija uključuje i posetu poznatih lokacija poput Čendlerovog i Džoijevog stana i kafića „Central Perk“.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POPSUGAR Home (@popsugarhome)

Za posetioce je u večernjim satima organizovana posebna večera, a jutro je rezervisano za kafu i kroasane sa pogledom na Central park, gde se ekipa prijatelja uvek okupljala.

Vrhunac boravka biće obilazak seta sa fotografom radi stvaranja uspomena na sve ikonične trenutke koji su definisali slavnu televizijsku seriju, prenosi forbes.com.

Rezervacije se otvaraju 21. maja u 10 sati po srednjoevropskom vremenu, dostupne su po principu „ko prvi dođe, prvi se posluži“ za dva noćenja, koja se moraju dogoditi 23. ili 24. maja.

Serija “Prijatelji” prvi put je emitovana 1994. godine, a završena deceniju kasnije, 2004. godine.

 

Zatvoreno za komentare.