Serena Vilijams u najprovokativnijem izdanju do sad

Serena Vilijams u najprovokativnijem izdanju do sad

Neretuširane fotografije Serene Vilijams u zlatnoj plašt-haljini su nešto najmoćnije što ćete videti danas. I van terena, i na njemu, Serena Vilijams je u top formi. Na Vimbldonu samo niže uspehe, a za novi broj američkog izdanja magazina "Harper's Bazaar-a" prikazala se u potpuno neočekivanom izdanju.

Foto: Shutterstock

U glamuroznoj zlatnoj plašt-haljini pokazala je malo više kože i time što su fotografije potpuno neobrađene još jednom dokazala da je puna samopouzdanja i da je prezadovoljna svojim izgledom.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) дана

"Zlatna boginja", kako su je nazvali američki mediji, zablistala je u nekoliko zlatnih izdanja, a veliku pažnju privukla je neobična minđuša.

Reč je o Guči aksesoaru, koji prekriva celo uvo i izgleda jako moćno i upečatljivo.

Serena je za avgustovsko izdanje "Harper's Bazaara" otvorila dušu i o skandalu koji se desio na finalu US Opena gde je izgubila u meču protiv Naomi Osake i napravila haos na terenu.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) дана

- Taj debakl uništio je nešto što je trebalo da bude fenomenalno i istorijski. Ne samo da je meni oduzeta prilika da igram, već je i mojoj protivnici oduzeta prilika da proslavi svoj trijumf. Nešto što bi trebalo da pamti kao najsrećniji momenat iz svoje karijere - rekla je Serena i dodala kako joj je bilo veoma žao što su "mediji pokušali da naprave razdor između njih dve".

Na samom kraju, Serena je dodala da je taj incident pravi primer toga kako na hiljade žena u svakoj sferi posla prolaze svakog dana.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Serena Williams (@serenawilliams) дана

- Ukratko, nikada nam nije bilo lako. Ali mislim da će sledeća devojka koja se nađe u mojoj situaciji, i koja izgleda kao ja imati neke koristi od toga što sam odlučila da ne prećutim - zaključila je Serena.