Šarliz Teron otkriva kako je smršala 15 kilograma i vratila telo u vrhunsku formu

Šarliz Teron otkriva kako je smršala 15 kilograma i vratila telo u vrhunsku formu

Južnoafrička glumica Šarliz Teron iskreno je progovorila o problemima s depresijom koji su počeli da je muče nakon snimanja poslednjeg filma "Tully", ali i načinu na koji je vratila telo u vrhunsku formu.

Photo: instagram

Za ulogu je morala da se udeblja više od 15 kilograma, a iako je zbog slične dramatične promene u težini već dobila Oskara, ovoga puta je skidanje kilograma išlo puno sporije.

Photo: youtube/printscreen

U filmu "Tully" tumači glavnu žensku ulogu, Marlo, potpuno iscrpljenu majku troje dece, od kojih je jedno novorođenče. Od brige za decu, spremanja, pranja, pripremanja večere i ostalih kućnih poslova, Marlo jedva dočeka veče.

Photo: youtube/printscreen

Od svog muža, kojeg glumi Ron Livingston, Marlo nema baš prevelike pomoći. Ali, na vrata joj dolazi pomoć i to u obliku Makenzi Dejvis koja je u naslovnoj ulozi dadilje, koju je angažovao Marlin brat.

Photo: youtube/printscreen

Koliko god Tuli pomaže, njen dolazak počne da stvara i probleme kada Marlin suprug baci oko na nju.

Šarliz je bez zadrške progovorila o tome kako je nakon snimanja, skidanje kilaže išlo puno teže nego nakon filma "Monster" te je počela padati u depresiju.

Činjenica jeste da se s godinama metabolizam usporava, ali Šarliz se pridržavala klasičnih preporuka i uspešno vratila u top formu uz nekoliko zdravih navika.

Prehrana se sastoji od svakodnevnog konzumiranja sirovog voća i povrća, a lepa glumica obožava i crveno meso. Najdraža kombinacija joj je odrezak s jajima.

Photo: Pixabay

U saradnji s nutricionistom, pridržava se dnevnog menija koji je istovremeno zasićuje i ubrzava metabolizam, a izgleda ovako:

Doručak: 50 g tunjevine, paradajz, zelena salata i dve kriške hleba s mekinjama

Ručak: tost, riblji odrezak s kašikom paradajz sosa, salata od zelenog povrća s limunovim sokom, sveže voće (narandža, jabuka, banana ili tri šljive)

Photo: Pixabay

Večera 1: 250 g piletine na žaru, pečeni paradajz, mladi pasulj, 50 g gljiva kuvanih u malo pileće supe, salata od zelenog povrća s limunovim sokom i jogurt, ili

Večera 2: 75 g nemasnog prženog mesa u umaku, 125 g krompira, salata od kupusa i celera, te sveže voće.

Zatvoreno za komentare.