Sećate li se Karmen i Džunija iz filma "Deca špijuni"? Evo kako danas izgledaju ovi glumci

Sećate li se Karmen i Džunija iz filma „Deca špijuni“? Evo kako danas izgledaju ovi glumci

Svi oni rođeni 80-ih i 90-ih sasvim sigurno se sećaju kultnog filma za decu "Spy Kids" (Deca špijuni), koji je 2001. bio jedan od najvećih bioskopskih hitova.

Foto: IMDb

Tinejdžeri i deca rado su pratili avanture dece špijuna - brata i sestre Kortez, a i odrasli se se zabavljali uz ovaj blokbaster.

Uloga starije sestre Karmen pripala je tada dvanaestogodišnjoj Aleks Vegi, dok je mlađeg brata Džunija glumio osmogodišnji Daril Sabara. Ovi klinci našli su se rame uz rame sa holivudskim velikaniam poput Antonija Banderasa, Džordža Klunija, Teri Hačer, Selme Hajek, a zbog uspeha filma snimljen je i nastavak.

Početkom, 2000-ih Aleks i Daril važili su za najveće dečje zvezde, no u narednim godinama nisu nizali toliko zapažene uloge... Upšravo zato, proverili smo gde su danas i šta rade ovi glumci - 19 godina od prikazivanja filma koji ih je proslavio!

Aleks Vega danas ima 32 godine, a i dalje se bavi glumom, ali se pojavljuje uglavnom u epizodnim ulogama. Poslednjih godina napredovala je u karijeru, te je postala zaštitno lice filmova iz produkcije Hallmark televizijske kuće.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Alexa PenaVega (@vegaalexa) дана

Ona je usmerena i na porodični život, a od 2014. je u braku sa kolegom Karlosom Penom. Zanimljivo je da su izabrali zajedničko prezime za sebe i svoju dvojicu sinova, a to je kombinacija njihova dva - PenaVega. Par ima i zajednički Jutjub kanal, a iz priloženog se vidi da su veoma posvećeni religiji, kao i vaspitanju dece.

Inače, atraktivna plavuša je nekada rado delila provokativne fotografije, no porodični život ju je promenio, pa je to sada retkost.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Daryl Sabara (@darylsabara) дана

Dvadesetosmogodšnji Daril se takođe bavi glumom, ali je posvećen pozajmljivanju glasova u različitim ostvarenjima. U srećnom braku je sa pevačicom Megan Trejnor, koju sigurno zante po hitu "All About That Bass".