Sećate li se ovog čuvenog tinejdžera: Kako danas izgleda ljubavni život Budimira Trajkovića?

Sigurni smo da se svi sećate Budimira Trajkovića iz kultnog filma „Ljubavni život Budimira Trajkovića“. Ovaj film snimljen je 1977. godine u režiji Dejana Karaklajića, a u glavnoj ulozi našao se tada sedamnaestogodišnji Predrag Bolpačić.

Foto: Youtube/Printscreen

Predrag Bolpačić bio je glavni junak čuvenog filma „Ljubavni život Budimira Trajkovića“, gde je glumio smušenog tinejdžera koji je odlučan da nađe sreću u ljubavi.

Planove mu, sećate se, kvari porodica koja se, zbog posla, konstantno seli.

Foto:Facebook/Predrag Bolpacic

To je ujedno bio i jedini film koji je Predrag snimio, a u ulozi trapavog tinejdžera koji traga za ljubavlju je briljirao toliko da popularnost ovog filma s vremenom ne jenjava.

Budine roditelje u filmu tumačili su Milena Dravić i Ljubiša Samardžić, a partnerku iz zgrade u koju se Buda zaljubljuje igrala je pokojna hrvatska glumica Marina Nemet.

Predrag je posle ove uloge napustio glumu i upisao Saobraćajni fakultet. Danas ima dva sina iz dva braka, a pre dve godine je preživeo tri infarkta.

Bolpačić se upravo ovde prvi put pojavio na filmu. Deset godina kasnije imao je malu rolu u ostvarenju „Nije nego“ i, posle toga, više nije snimao.

Pročitaj još