Simpatična scena - voditeljka kviza "Pobednik" Aleksandra Gudelj prasnula u smeh zajedno sa takmičarima

Simpatična scena – voditeljka kviza „Pobednik“ Aleksandra Gudelj prasnula u smeh zajedno sa takmičarima

Voditeljka Aleksandra Gudelj jedna je od naših najlepših tv lica, a gledaoci je izuzetno vole zbog njene neposrednosti i smisla za humor koji, pored očigledne lepote, itekako poseduje. 

Foto: Prva

Aleksandra već neko vreme vodi kviz "Pobednik", a voditeljka Prve televizije nasmejala je do suza i takmičare i gledaoce kraj malih ekrana u nedavno emitovanoj epizodi. 

Ona je pročitala zadatak takmičarima, a u pitanju je bila zagonetka: 

- Ja se zovem "kuku" i "ruz", bez mene vam je kuku i lele. Ko sam ja? - pročitala je Aleksandra, a onda su takmičari pokušali da daju tačne odgovore, ali u tome nisu uspeli. 

- Možda kukurek (šumska biljka prim. aut.) - rekao je prvi takmičar. 

- Nije... Aleksandre? - upitala je voditeljka drugog takmičara. 

- Kuku lele! - odgovorio je takmičar, a potom je Aleksandra prasnula u smeh, a zajedno sa njom i oba takmičara. 

- Ijao! Pa kukuruz! - uspela je da izusti Aleksandra, iako se zacenila od smeha. 

Gudeljeva je u jednom trenutku čak prekrila lice rukama, a toliko se slatko smejala, da je smeh zasigurno "zarazio" i sve one koji su kviz gledali kod svoje kuće. 

Brak Aleksandre Gudelj

Prelepa voditeljka 2010. godine se udala za biznismena Veljka Gudelja, i od tada su u srećnom braku. Sudbonosno "da" izgovorili su na Mauricijusu, dok su u Beogradu imali crkveno venčanje. Desetu godišnjicu braka, Aleksandra i Veljko proslavili su na Brionima, zajedno sa svoje troje dece, piše Srbija Danas.

Foto: ATA images

Aleksandra spada u najlepše srpske voditeljke

Aleksandru Obradović Gudelj krasi izuzetna lepota i izvajana figura, a za nju godine kao da stoje, budući da "ne stari". Voditeljka je svojevremeno otkrila da je uradila usne, ali da osim toga, više ništa nije korigovala na sebi.

Foto: Prva

- Ne bih radila više ništa, usta su bila hir mladosti, nekada sam zadovoljna njima, nekada nisam. Smatram da su moja usta u skladu sa mojim licem. Nisam pristalica današnjeg vremena, kada je to sve izraženo, prenapunpano i preduvano. Takva usta mi previše veštački izgledaju. Imate te devojke kojima su potrebne te intervencije da bi same sebi izgledale lepše. Tako se valjda osećaju zadovoljne same sa sobom - rekla je ona tada za "Blic Puls". 

Zatvoreno za komentare.