Sjajno pojačanje iz Holivuda - mega popularni glumac se pridružuje ekipi "Južnog vetra"?

Sjajno pojačanje iz Holivuda – mega popularni glumac se pridružuje ekipi „Južnog vetra“?

Džoni Dep igraće narko-dilera u trećem delu filma “Južni vetar”. Slavni holivudski glumac trebalo bi sledeće godine da se priključi ekipi akcionog trilera koji režira Miloš Avramović.

Foto: Shutterstock

Pregovori oko Depovog angažmana počeli su još u oktobru, tokom njegovog boravka u Beogradu.

– Džoni se upoznao sa našim glumcima i rediteljem kada je u oktobru prošle godine u Srbiji.

On je tada promovisao animirani film “Pafini” koji je napravljen u našoj zemlji. Tada su mu Biković i Avramović rekli kako bi voleli da ga vide u nastavku “Južnog vetra”, piše Objektiv.

Dep im je odgovorio da je veoma zainteresovan, ali da najpre mora da proveri kada ima slobodne termine za snimanje – priča za Informer dobro obavešteni izvor i dodaje da su se posle toga producenti još jednom kontaktirali najpoznatijeg “pirata sa Kariba”:

– Dep im je preko telefona potvrdio angažman, a ostalo je da sve bace na papir i potpišu. Očekujemo da uskoro sve bude zvanično. Džoniju je namenjena uloga narko-dilera koji ima razrađene poslove po celom svetu, pa će se tako povezati i sa Marašem i Baćom.

Može da bira ulogu

Glavni junak “Južnog vetra” Miloš Biković nikada nije krio da bi voleo da deli kadar sa slavnim glumcem.

– Dep je sjajan tip, maštovit i ima divne uloge. Voleo bih da ga vidim u nastavku “Južnog vetra”, može da bira ulogu! Svaku osim Petra Maraša. Baš bih voleo da igram sa njim. Kasting je otvoren, pa ako ga Dep prođe, biće primljen – rekao je najpopularniji srpski glumac.

Foto: Shutterstock

Pored Bikovića i Depa, u trećem delu filmskog hita reditelja Miloša Avramovića igraće još i Miodrag Radonjić, Miki Manojlović, Jovana Stojiljković i Aleksandar Berček.

Zatvoreno za komentare.