Skandalima nema kraja: Kraljevska porodica više nema razumevanja za Megan, čeka se sud kraljice

Skandalima nema kraja: Kraljevska porodica više nema razumevanja za Megan, čeka se sud kraljice

Kraljevska porodica ovih dana je na udaru medija i to sve zbog Megan Markl.

Photo: Instagram/Printscreen

Strani mediji ne prestaju da bruje o skandalima koji su je zadesili, a situacija se pogoršala kada se na televiziji sa javnim apelom pojavila njena sestra.

Pogoršanje situacije

Photo: Instagram/Printscreen

Pravi skandal drmao je Britaniju kada je javnost saznala da je Darlin Blunt (37) verenica Meganinog polubrata, uhapšena u Oregonu u petak. Darlin je provela noć iza rešetaka pre nego što je puštena iz pritvora uz kauciju.

Prema rečima svedoka, buduća snajka vojvotkinje od Saseksa uhapšena je nakon prijave za porodično nasilje u Tomasovom i njenom domu u Oregonu.

Pištolj

Photo: Instagram/Printscreen

Da podsetimo, ovo nije prvi put da se ovo dešava. Na dočeku ove godine policija je intervenisala nakon što je Darlin fizički nasrnula na Tomasa, te je tada dve noći provela u pritvoru. Takođe, u januaru 2016. Tomas Markl Džunior je uhapšen kada je u pijanom stanju navodno držao pištolj uperen u Darlininu glavu.

Porodične nesuglasice

Photo: Instagram/Printscreen

Ceo skandal izbio je nakon što je objavljeno da Megan sama odlazi u Ameriku na neko vreme kako bi posetila porodicu i prijatelje, a nagađa se kako se na put sprema da bi izgladila porodične nesuglasice.

Za sada je jedino sigurno da će se na odmoru videti sa majkom, sa kojom se nije videla od venčanja u maju.

Situacija je vremenom postajala sve gora, da se podsetimo...

Odnos sa ocem

Photo: Instagram/Printscreen

Odnos Megan Markl i njenog oca i dalje je tema medija u Velikoj Britaniji. Sada je njena polusestra uputila javni poziv vojvotkinja od Saseksa da se se javi ocu, pošto je on, navodno, lošeg zdravstvenog stanja.

Prekinula kontakt

Photo: Photo: Instagram/Printscreen

Megan Markl se nije javila ocu Tomasu više od dva meseca. Tomas Markl tvrdi da je pokušao da je dobije na sve moguće načine i da razgovara sa njom, ali je ona promenila broj telefona i potpuno prekinula komunikaciju sa njim.

Srčani udar

  Photo: Instagram/Printscreen

Nakon skandala koji su pratili kraljevsko venčanje, Megan je odlučila da prekine komunikaciju sa ocem koji je zbog stresa, navodno, dobio srčani udar.

Sestra

Photo: Youtube/Printscreen

Tomas Markl je javno rekao da će prestati da komunicira sa medijima samo i jedino ako mu se ćerka javi, a sada se u preklinjanje Megan uključila i njena sestra Samanta koja je preko televizije moli da se javi ocu koji je jako zabrinut za nju.

"Bilo bi strašno ako umre"

Photo: Instagram/Printscreen

Sestra Megan Markl je javno poručila:

- Naš otac je bolestan i jako zabrinut za Megan. Brinem se da bi mogao da umre ovako nesrećan, jer ga Megan nije nazvala ni posetila otkako se udala za princa. On ima 74 godine i preživeo je -srčani udar. Bilo bi strašno da umre, a da nisu razgovarali. Život je prekratak. Budući da ne postoje privatni kanali putem kojih bismo mogli da razgovaramo sa Megan, moramo ovako javno. Znam da postoji kraljevski protokol i pravila kojih ona mora da se drži, ali joj nije zabranjeno da koristi telefon i nazove svog oca", izjavila je Samanta u emisiji "Good Morning Britain".

Photo: Instagram/Printscreen

Kraljevska porodica uvek je bila pod lupom javnosti, a otkad je Megan Markl postala vojvotkinja, od medija ne mogu da dišu. Toliki pritisak uneo je nervozu među članove porodice i sve manje imaju razumevanja za Megan.

Photo: Instagram/Printscreen

Da li joj Hari pruža dovoljno jaku podršku u ovoj situaciji nije poznato, ali je činjenica da će Megan trebati mnogo snage i mudrosti da prevaziđe trenutne probleme.

Photo: Instagram/Printscreen

O svim sklandalima još se nije izjasnila kraljica čije mišljenje može da bude presudno za  Megan. Može samo da računa na to da je do sada bila simpatična kraljici. Ali pravila su pravila, a znamo ko ih diktira i najviše ih se drži - kraljica Elizabeta!