Slavni Oskarovac u Beogradu!

Slavni Oskarovac u Beogradu!

Slavni američki oskarovac boravi u srpskoj prestonici! Glumac Kevin Spejsi u Beogradu - ova informacija odjeknula je kao bomba na društvenim mrežama! Glumac iz filmova "Američka lepota", "Dežurni krivci", serije "Kuća od karata" i drugih proslavljenih projekata samo je "ušetao" u Narodno pozorište.

Foto: YouTube/printscreen

U Pozorištu su za Mondo rekli da se Spejsi "samo pojavio" na blagajni!

Glumac je, u pratnji menadžera, ušetao u pozorište, a zaposleni na blagajni pozvali su direkciju drame.

"Želeo je da vidi šta trenutno postavljamo, pa smo ga odveli na probu predstave 'San letnje noći - projekat Šekspir' Kokana Mladenovića, čija će premijera biti 8. oktobra. Glumice su bile oduševljene, pošto je u pitanju kompletno ženska postava. Sedeo je u gledalištu, bio je izuzetno ljubazan, raspitivao se za sve i imao strpljenja da sa svima porazgovara i fotografiše se," rekli su za Mondo u direkciji Drame.

Spejsi se zadržao oko pola sata a zatim otišao.

Nije poznato zbog čega glumac, koji je pre svega nekoliko dana šetao Tel Avivom, boravi u srpskoj prestonici.

Foto: IMDb

Genijalna karijera i strašne optužbe

Glumac je među prvima optužen za zlostavljanje uglavnom mlađih muškaraca u MeToo pokretu.

Glumac Entoni Rep rekao je da ga je Spejsi zlostavljao kada je imao samo 14 godina, a glumac je tada rekao da se "ne seća toga jer je bio pijan".

Ubrzo se javila još gomila žrtava, i na kraju je protiv glumca pokrenut sudski proces. Spejsi je uporno ponavljao da nije kriv i da nikoga nije zlostavljao, a nakon osam meseci, slučaj je zvanično odbačen u julu ove godine.

Glumac je u međuvremenu "izbrisan" iz filma koji je već snimio i "obrisan" iz serije "Kuća od karata".

Ostavi komentar