Sloboda Mićalović objavila fotku u vamp kombinaciji i Monika Beluči je morala da ostavi komentar

Sloboda Mićalović objavila fotku u vamp kombinaciji i Monika Beluči je morala da ostavi komentar

Ona je jedna od najlepših srpskih glumica - uvek svedena, elegantna i jednostavna. Sloboda prosto zrači sofisticiranošću! Jedna je od retkih žena koje su ostale dosledne sebi i izabrale da sačuvaju prirodnu lepotu, umesto da insistiraju na agresivnom seksepilu.

Photo: instagram

I zato joj se divimo - jer je u ovo doba suludih standarda lepote izabrala da bude opuštena, a ipak tako divna u toj opuštenosti.

Sloboda Mićalović često svoje fotografije deli i na društvenoj mreži Instagram, a u proteklom periodu imali smo prilike da je vidimo u trenucima relaksacije na Adi Bojani i Zlatiboru, između ostalog i u izdanjima bez trunke šminke.

Photo: instagram

Čak i tada ona izgleda odmorno, sveže i kao prava dama!

No, nedavno je objavila selfi u ogledalu na kom pozira u klasiku iz ženskog ormara, opet potvrđujući parolu "manje je više". Neke žene definitivno nisu rođene za kič i raskoš i najbolje izgledaju u svedenim, odmerenim modnim kombinacijama, a lepa crnka je jedna od njih.

Photo: instagram

Bela košulja, crne pantalone, diskretan nakit i velike tamne naočare u stilu holivudske dive ponekad su sve što vam treba za vamp efekat.

Photo: instagram

Ovo izdanje oduševila je čak i Moniku Beluči, koja je sa Slobodom sarađivala u filmu "Na mlečnom putu", pa je rešila da prokomentariše sliku, ostavivši koleginici jednostavno nekoliko srca u nizu.