Ona je najplaćenija glumica na svetu!

Ona je najplaćenija glumica na svetu!

Zvezda “Moderne porodice” Sofija Vergara na vrhu je Forbsove liste kao najplaćenija glumica na svetu, predvodeći televizijske glumice u godini kad su bioskopi zapali u krizu, prenosi Hina.

Foto: Shutterstock

Vergara (48) koja je trenutno sudija u emisiji “America’s Got Talent” zaradila je neverovatnih 43 miliona dolara u poslednjih 12 meseci u plati i angažmanima.

Kolumbijka je zarađivala 500.000 dolara po epizodi u poslednjoj sezoni Emijem nagrađene “Moderne porodice” koja je prestala sa snimanjem početkom ove godine.

Forbs je procenio da će zaraditi “barem 10 miliona dolara po sezoni” za “AGT”, jednu od najpopularnijih takmičarskih emisija u SAD.

Pandemija koronavirusa paralizovala je Holivud, prisilivši zaustavljanje produkcija i zatvaranje bioskopa, pa je snimanje mnogih visokobudžetnih filmova odloženo.

Oskarovka Anđelina Džoli je na drugom mestu Forbsove liste s 35 miliona dolara.

Foto: Shutterstock

Glumice koje najviše zarađuju na televiziji ili striming servisima nalaze se na vrhu liste.

Zvezda serije “Wonder Woman” Gal Gadot nalazi se na trećem mestu s 31 milion dolara, ali deo novca je zaradila u Netflixovom filmu “Red Notice”.

Na osmom mestu sa 19 miliona dolara nalazi se glavna glumica “Uvoda u anatomiju” Elen Pompeo, a zvezda “Sluškinjine priče” Elizabet Mos na devetom je mestu sa 16 miliona dolara.

Još jedna dobitnica Oskara, Vajola Dejvis, prvi put se pojavila na top 10 listi.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели VIOLA DAVIS (@violadavis) дана

Ukupno je 10 najplaćenijih glumica u svetu 2020. godine zaradilo 254 miliona dolara za 12 meseci.

Deset najplaćenijih glumaca zaradilo je gotovo duplo više, gotovo 550 miliona dolara u istom periodu. Tu listu je prošli mesec predvodio Dvejn “The Rock” Džonson sa 87,5 miliona dolara.