Glumica fotografijom od pre 30 godina dokazala da se ne menja!

Glumica fotografijom od pre 30 godina dokazala da se ne menja!

Nedavno je jedna objava na Instagramu napravila pravi bum, prikupivši više od 700 hiljada lajkova i na desetine hiljada komentara, a za sve je "kriva" Sofija Vergara, koja je sa pratiocima podelila fotografiju iz mladih dana, dokazavši da godine možda prolaze, ali ona se nimalo ne menja!

Foto: Shutterstock

Atraktivna glumica objavila je kolaž dve fotke iz 90-ih na kojima pozira u minijaturnom bikiniju i bez trunke šminke, a iste deluju kao da su nastale tek nedavno, a ne pre gotovo tri decenije!

"Kad bismo barem svi mogli da starimo kao ti", "Moj si idol", "Ti si savršenstvo od žene", "Kakva lepota", "Da li je ovo snimljeno prošlog četvrtka", bili su samo neki od komentara njenih pratilaca na Instagramu gde je prati čak 17 miliona ljudi!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Sofiji ovakvi komplimenti očigledno prijaju, s obzirom da često objavljuje provokativne fotke iz prošlosti, a većini im je zajedničko to da glumica uvek izgleda gotovo isto, bez obzira iz kog perioda datiraju!

Odlični geni, zaista, s obzirom da ona i dan danas važi za jednu od najzgodnijih i najlepših žena sveta, iako ima već 47 godina!

Podsetimo, Vergara je karijeru počela kao model - sa 17 godina primetio ju je jedan fotograf na plaži, pa je ubrzo nakon toga usledila reklama za čuveno gazirano piće... Ostalo je istorija - tokom devedesetih proslavila se u različitim televizijskim projektima, premda uglavnom na španskom, a početkom 2000-ih dospela je i do Holivuda. No, ključna je bila uloga u hit seriji "Moderna porodica", u kojoj glumi i dan danas.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

I dok su joj na planu karijere zvezde uglavnom bile naklonjene, vodila je veoma turbulentan privatni život. Lepa glumica udala se za svoju srednjoškolsku ljubav sa samo 18 godina, a nakon godinu dana rodila je i sina Manola. Ipak ovaj brak nije potrajao, pa je ubrzo Sofija ponovo bila slobodna.

No, 1998. Kolumbijka se suočila sa velikom tragedijom - njen brat je kidnapovan i ubijen, a ona je tada skrhana bolom i uplašena za sigurnost svoje porodice, spakovala kofere i zajedno sa majkom, sestrom i sinom život nastavila na Floridi.

Izrazito lepa i sa velikom energijom i harizmom lako je uspela da se nametne u svetu šoubiznisa, ali je ponovo naletela na životnu prepreku - tokom 2002. vodila je ozbiljnu bitku protiv raka, u kojoj je ipak izašla kao pobednik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Zanimljivo je i da na emotivnom planu nije bilo previše potresa za Vergaru, uprkos njenom seksepilu i zavodljivosti - nakon propalog braka u tinejdžerskim godinama, imala je tek par ozbiljnih veza.

Na koncu svega udala se za kolegu Džoa Manganijela, koji važi za jednog od najzgodnijih muškaraca u Holivudu, i sa kojim danas uživa u skladnom braku.