Šta su poznati radili pre nego što su postali bogati

Šta su poznati radili pre nego što su postali bogati

Zvezde se često trude da svoj život predstave kao idiličan. Međutim, nekolicina njih ipak se odvaži da priča i o detinjstvu koje nije bilo nimalo lako. Pogledajte kako su ove velike zvezde iz sveta mode, muzike i filma živele pre nego što su izgradili imperije.

Kris Prat

Iako je danas jedan od najpopularnijih glumaca, Kris Prat u mladosti je radio razne poslove kako bi zaradio. On je ispričao svoju životnu priču u "The Graham Norton Show-u", kojom je iznenadio sve gledaoce.

- Radio sam mnoge poslove da bih preživeo. Bio sam i konobar u jednom groznom restoranu na Beverli Hilsu. Nije bilo mnogo gostiju, pa nisam dobijao bakšiš. Zbog toga nisam imao novca, pa sam morao da kradem ostatke hrane s tanjira i tog malog broja gostiju koji su dolazili - rekao je Kris i dodao:

- Jedna žena umalo da me uhvati u toj krađi. Tražila je da hranu koja joj je ostala ponese kući, ali sam je slagao da je već bačena. Izvinio sam joj se i rekao da će kuvar opet napraviti to jelo za nju. Njoj se žurilo, pa je meni ostao još jedan tanjir hrane - ispričao je Prat.

Holivudski glumac je otkrio i da je nakon što je izbačen s koledža radio kao striper, da je bio beskućnik i da je spavao u kombiju. Prat je danas velika zvezda i njegovo bogatstvo je procenjeno na 30 miliona dolara.

Merilin Monro

 

A post shared by Marilyn Monroe (@marilynmonroe) on

Merilin Monro je rođena u sirotištu okružne bolnice u Los Anđelesu kao Norma Džin Mortenson. Prema njenom biografu Fredu Lorensu Gilisu, njena baka, Dela Monro Greindžer, krstila ju je pod imenom Norma Džin Bejker.

23. februara 1956. promenila je ime u Merilin Monro.

Stiv Bušemi

Stiv Bušemi danas ima 60 godina, a tokom karijere snimio je ogroman broj filmova i serija. Međutim, malo ko zna da je u detinjstvu bio siromašan, a jedno vreme je čak radio i kao vatrogasac kako bi zaradio za život.

50 Cent

 

A post shared by 50 Cent (@50cent) on

Prošlost repera 50 Centa ne razlikuje se mnogo od sadašnjosti. Nekoliko puta za proteklih par godina obavestio je javnost da je bankrotirao. Međutim, još kao klinac, reper je imao problema sa zakonom. Sa 19 godina uhapšen je zbog dilovanja droge, a nakon puštanja nastavio je sa sličnim delatnostima jer mu je trebao novac.

Koko Šanel

 

A post shared by B.Aktrk (@bsraktrk13) on

Izgradila je najpoznatiju modnu imperiju na svetu. Međutim, Gabrijela Boner Šanel, kao vanbračno dete koje je otac ostavio u sirotištu odmah nakon smrti majke, od malih nogu naučila je da se sama bori za svoje snove. Već u sirotištu počela je da šije, a teško detinjstvo učinilo ju je čvrstom osobom koja je kasnije, uprkos preprekama, uvek u svemu uspevala.

Greta Garbo

 

A post shared by @la_ventana_indiscreta on

Greta Garbo je odrasla u neverovatnom siromaštvu, počela da radi sa samo 14 godina, ali je na kraju uspela da ostvari ono o čemu nije čak ni sanjala.

Izvor: Blic