Svi je pamte kao Tikinu ženu - evo kako danas izgleda Biljana Nikolić, iliti Žake iz "Porodičnog blaga"

Svi je pamte kao Tikinu ženu – evo kako danas izgleda Biljana Nikolić, iliti Žake iz „Porodičnog blaga“

Biljana Nikolić, popularnost je stekla tumačenjem uloge Žake u seriji "Porodično blago", supruge Tike Špica.

Foto: YouTube/printscreen

Ono što je zanimljivo za ovaj glumački par je i to da su njih dvoje i u  privatnom životu bili zajedno, tako da im snimanje zajedničkih scena u popularnoj seriji, nije teško palo.

U vezi sa Predragom Smiljkovićem

- Bio sam sa glumicom Biljanom Nikolić u ozbiljnoj vezi četiri godine. Igrali smo zajedno, bila mi je žena u "Porodičnom blagu" - rekao je jednom prilikom Predrag Smiljković, legendarni Tika Špic iz Stajkovce.

Foto: YouTube/printscreen

Serija "Porodično blago" se prikazivala od 1998. do 2002. godine, a Žake je bila poznata po britkom jeziku i svojoj ljubavi prema leopard i tigar šarama na odeći.

Kada je serija snimana, u periodu od 1997. do početka dvehiljaditih, nema ko nije znao za ovu lepu damu. Ipak, njoj se život ispred kamere, makar kada je reč o medijskom nastupu, izgleda nije dopao. Posle "Porodičnog blaga" igrala je i u seriji "Agencija za SIS", a onda se posvetila samo pozorištu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nemanja Milunović (@nemanjamilunovicofficial)

Nikolićeva je danas članica Kruševačkog pozorišta, iako živi u Beogradu. Ona danas ima 45 godine, majka je dvojice sinova i retko se pojavljuje u javnosti.

Zatvoreno za komentare.