Talenat od malena - ove glumačke zvezde su i kao deca briljirale na malom i velikom ekranu

Talenat od malena – ove glumačke zvezde su i kao deca briljirale na malom i velikom ekranu

Većina glumaca i glumica koje rado gledamo u glavnim filmskim i televizijskim rolama prošli su dug put do svog sadašnjeg statusa u Holivudu. Ove glumačke zvezde su i kao deca briljirale na filmu!

Foto: Twitter

Kao i njihove druge kolege, i oni su morali da idu na audicije sa stotinama drugih glumaca i budu srećni ako ih izaberu da se nekoliko minuta pojave u datom filmskom i televizijskom ostvarenju.

Postoje, međutim, i holivudske zvezde koje su već kao deca dobili prestižne uloge, a i danas su veoma tražene, piše City Magazine.

O nekim od ovih poznatih glumaca i glumica reći ćemo koju reč više u narednim redovima…

Kristijan Bejl

Bejl je svoju prvu veću ulogu ostvario sa svega 13 godina i to, ni manje ni više, nego u filmu Empire of the Sun Stivena Spilberga. Engleskog oskarovca smo poslednji put gledali u sportskoj drami Ford v Ferrari iz 2019, a uskoro ćemo ga videti u novom Marvelovom filmu o superheroju Toru.

Skarlet Johanson

Skarlet Johanson je sa 8 godina prvi put nastupila u pozorištu, a sa 9 godina se pojavila u komediji North iz 1994. Od te godine je snimala bar jedan film godišnje i čine se da će i dalje nastaviti da radi istim tempom. Prošle godine je bila zvezda filma Black Widow o istoimenoj superjunakinji, koju je tumačila već osam puta.

Timoti Šalame

Šalame je započeo karijeru glumeći sporedne likove u popularnim serijama kao što su Royal Pains, Law & Order i Homeland. Sa svega 22 godine nominovan je za Oskara za ulogu u flmu Call Me By Your Name. U 2021. smo bili u prilici da ga gledamo u dva filmska hita, naučnofantastičnom filmu Dune i satiričnom filmu Don’t Look Up.

Dru Berimor

Dru Berimor nam je svima istopila srce kada smo je gledali u ulozi devojčice Gerti u filmu E.T. the Extra-Terrestrial još davne 1982. Ona je tada imala 6 godina, a danas sa svojih 47 godina, ona najviše svog vremena posvećuje emisiji The Drew Barrymore Show, koju vodi i producira.

Leonardo Dikaprio

Dikaprio se profesionalno bavi glumom od 1991. godine. Uloga u filmu What’s Eating Gilbert Grape iz 1993. donela mu je nominaciju za Oskara, a prestižnu nagradu Američke filmske akademije dobio je tek 2016. za svoju rolu u filmu The Revenant.

Dikaprija smo poslednji put gledali u Netfliksovom filmu Don’t Look Up iz 2021, a krajem ove godine će izaći njegov novi zajednički projekat sa režiserom Martinom Skorsezeom, film Killers of the Flower Moon.

Kirsten Danst

Tridesetdevetogodišnja Kirsten Danst prvi je favorit za ovogodišnjeg Oskara za najbolju glumicu u sporednoj ulozi, zahvaljujući svojoj roli u vesternu The Power of the Dog.

Posle toliko godina u Holivudu, ona je definitivno zaslužila da dobije ovo prizanje. Podsećamo vas, Kirsten je igrala u hit filmovima Little Women, Interview with a Vampire, Jumanji, The Virgin Suicides i Bring It On pre nego što je završila srednju školu.

Zatvoreno za komentare.