"To sam ja, Neda!" - gde je i šta radi glumica iz serije "Greh njene majke"?

„To sam ja, Neda!“ – gde je i šta radi glumica iz serije „Greh njene majke“?

Glumicu Ivanu Jovanović proslavila je glavna uloga u seriji "Greh njene majke". Gde je i šta radi glumica iz serije koju je proslavila uloga Nede?

Foto: YouTube/printscreen

Iako je svima ostala u sećanju kao simpatična mlada glumica, Ivana je danas žena koja ima izgrađenu karijeru, ali i ispunjen privatni život.

Kratko je bila u braku, a preseljenje u Ameriku smatra svojom najboljom odlukom.

Živela je u Los Anđelesu, a potom se preselila u Ajdaho.

– Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu, u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Pišem o svim temama koje me inspirišu. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih rutinskih stvari koje ujutru obavljam. Budim se, krećem na plažu da se bućnem pre posla. Plivam 20-ak minuta sama, nekada s fokama i pelikanima, a nekada pored Kejt Hadson, Dženifer Bils, Runi Mare, Skarlet Johanson. Sve sam ih videla i verujte mi da su Srpkinje mnogo lepše – istakla je ona svojevremeno za “Gloriju”.

– Sa plivanja idem pravo na posao, na koji uvek kasnim tačno 13 minuta. Tri dana radim u restoranu kao kreativni ivent menadžer. Taj posao obožavam. Moj šef kaže da uvek prekoračim liniju zdravog razuma i da bi me do sada sto puta otpustio da me gosti ne obožavaju. Preostala dva dana u radnoj nedelji samo dva sata dnevno držim časove joge – otkrila je Ivana, koja nije htela da ide na audicije za filmove i serije, jer joj gluma nije bila prioritet:

– Nisam ni probala da glumim, nisam otišla ni na jednu audiciju. Nekoliko interesantnih uloga sam morala da propustim jer nisam bila u mogućnosti da dođem u Beograd, pošto pet godina nisam smela da izađem iz Amerike jer sam čekala američko državljanstvo. Ali, ne žalim! Moj sin Viktor i ja delimo život sa našim omiljenim Amerikancem, koji se zove Rajan Kunc.

Neda iz "Greh njene majke" se nedavno oglasila iz sela u američkoj državi Ajdaho, gde sad živi.

– Ćao! Nismo se videli osam godina. Izvinjavam se ako sam razvila akcenat, al’ to se dešava sa nama koji smo se odselili iz Beograda. Živim u prelepom Ajdahu trenutno. Ja, u stvari, mogu da kažem da živim u celoj Americi! Stalno putujem! Živela sam sedam godina u Los Anđelesu, sada sam se preselila u Ajdaho, u prelepu, fenomenalnu, planinsku atmosferu! Živim kao u 18. veku! – rekla je tom prilikom.

Izvor: Objektiv

Zatvoreno za komentare.