U sedmoj deceniji ima noge na kojima joj zavide i dvadesetogodišnjakinje!

U sedmoj deceniji ima noge na kojima joj zavide i dvadesetogodišnjakinje!

Nekadašnji supermodel Kristi Brinkli i dalje izaziva pažnju svojim fantastičnim izgledom, ali i dobija niz komplimenata. U čemu je tajna njene lepote, mnogi se i dan danas pitaju.

 

A post shared by Christie Brinkley (@christiebrinkley) on

Šezdesetčetvorogodišnja Kristi Brinkli, koja je osvajala modni svet sredinom 80-ih godina, predstavljala je svoj brend vina Bellissima u Las Vegasu. 

Na divnom prijemu okupio se veliki broj poznatih ličnosti, a Kristi je ubedljivo bila najzapaženija. To i ne čudi, jer se bez problema uvukla u mladalačke i trendi odevne komade- blejzer i mini suknju. 

Atraktivna plavuša je očigledno uživala u promociji, a odao ju je veliki osmeh, kao i spremnost da sve vreme pozira ispred kamere fotografa koji su došli da isprate događaj.

Zanosna plavuša na čijoj lepoti i savršenoj figuri joj zavide žene širom sveta, i dan danas, u 64. godini snima kampanje za kupaće kostime. 

Iako bi svi voleli da saznaju koja je tajna njenog savršenog izgleda u sedmoj deceniji života, Brinkli tvrdi da je najviše zadužena genetika, kao i pozitivan stav prema životu. 

"Stav zahvalnosti definitivno je ključ za srećan život, a mislim i da nas znatiželja i zanimanje za svet čuvaju mladima u srcu", rekla je svojevremeno.

Zatvoreno za komentare.