Ubeđeni smo da su milioneri, a u stvari su pred bankrotom!

Ubeđeni smo da su milioneri, a u stvari su pred bankrotom!

Glumac Nikolas Kejdž skoro je sve "spiskao" na vile, jahte i automobile, ali i neobične stvari. Kupio je i 2 otrovne albino kobre koje ilegalno poseduje u Kaliforniji, a dao je milion i po dolara za prvo izdanje stripa "Supermen".

Pogledajte ko je još "protočni bojler" kada je novac u pitanju.

Bela Torn

https://www.instagram.com/p/BU934V2AnNo/?taken-by=bellathorne

Bivša Diznijeva zvezda odlučila je da postane seksepilna, a javnost često čašćava provokativnim fotografijama. Imala je i kratku aferu sa Skotom Disikom, bivšim partnerom Kloe Kardašijan. Trenutno glumi u seriji "Famous in Love", koja ne prolazi najbolje kod mlađe publike. Bela je navodno "teška" 5 miliona dolara, koji ipak ne mogu da isprate njen holivudski životni stil.

Lindzi Lohan

https://www.instagram.com/p/BXi1H_GBNPc/?taken-by=lindsaylohan

Zvezdani status mlade glumice odavno je gotov. Nakon strmoglavog pada i bombastičnih skandala, Lindzi je pokušala da se vrati u svet glume predstavom u Londonu. Međutim, recenzije su bile očajne, kolege su se žalile na njeno neprofesionalno ponašanje, a da ne pominjemo da ni tekst nije znala napamet. Lindzi je, inače, u poslednjih 15 godina čak 4 puta proglasila bankrot, a bivši dečko, nasilni milijarder, optužio ju je da mu je ukrala nakit u vrednosti od 50 hiljada dolara.

Džoni Dep

https://www.instagram.com/p/BdF2ggmDFI8/?taken-by=johnnydeppofficial

Glumac je do nedavno živeo sa "džeparcem" od 2 miliona dolara mesečno, ali se našao u problemu kada je shvatio da mu novac "curi". Tužio je sve svoje menadžere, tvrdeći da su mu loše vodili finansije i nisu prijavljivali poreze na vreme, zbog čega je sada dužan 40 miliona dolara. Nakon razvoda od glumice Amber Herd, Dep je bio još 5 miliona dolara lakši. Menadžeri na sudu tvrde da je "zaglibio" jer je trošio veliki novac na skupa vina i luksuzna putovanja.

Čarli Šin

https://www.instagram.com/p/BYlqpyjg8HW/?taken-by=charliesheen

Zahvaljujući humorističkoj seriji "Dva i po muškarca" bio je najplaćeniji glumac na televiziji. Za jednu epizodu je dobijao 1.8 miliona dolara, čak 3 puta više od svog kolege Džona Krajera koji mu je glumio brata! Sve je krenulo nizbrdo zbog neslaganja sa produkcijom koja više nije mogla da toleriše njegovo ponašanje na setu. 

Iako je uspeo da glumi u uspešnim ostvarenjima i nakon ove serije, nikada više nije bio tako dobro plaćen. Milione je trošio na zabave i devojke, drogu i provod, a kako je kasnije otkriveno i na "ućutkavanje" žena koje su znale da je HIV pozitivan. Kasnije je i sam priznao da je doživeo finansijski sunovrat i uživo u emisiji priznao da je bolestan.

Nikolas Kejdž

https://www.instagram.com/p/BdeyYHlhyXE/?tagged=nicolascage

Glumac je između 1996. i 2001. godine zaradio 150 miliona dolara! Ako mislite da je previše, valja napomenuti da je njegov životni stil bio neizdrživ za toliku sumu novca. Skoro sve je trošio na vile, jahte, automobile, ali i neke neobične stvari poput zmija otrovnica, prvo izdanje stripa "Supermen". Kupio je i retku lobanju dinosaurusa koju je na kraju odlučio da vrati. Poseduje "ukletu" kuću serijskog ubice koju je platio čak 4 miliona dolara, a s druge strane dužan je milione za porez.

 

Izvor: 24sata.hr

Zatvoreno za komentare.