Viktorija Bekam otkrila zašto na fotografijama uvek nosi naočare za sunce i ne smeje se

Viktorija Bekam otkrila zašto na fotografijama uvek nosi naočare za sunce i ne smeje se

Viktorija Bekam majka je četvoro dece, ima svoju modnu imperiju. Prva i najvažnija uloga zna se šta zahteva, a zbog druge mora da bude surovi profesionalac. Da stigne svuda gde posao zahteva, a da prvi deo njenog života to što manje oseti.

Photo: instagram

Uspeva ona u tome, a onda nam ponekad i otkrije sitne modne trikove po kojima je prepoznatljiva.

- Volim žene. I volim da ih na bilo koji način ohrabrujem. Zato mislim da su sunčane naočare završni potez u izgledu svake žene... Nosim sunčane naočare jer sam, kao i sve mame, noću budna zbog dece. A one skrivaju sve znakove neprospavanih noći - rekla je Viktorija jednom prilikom.

Photo: instagram

A progovorila je i o svojoj ljubavi prema šminkanju. U slučaju da neko nije primetio, priznaje Viktorija, ona je pravi kontrol frik. Njen sto ume da bude pun šminke, a ideja joj takođe ne manjka. 

Photo: instagram

Razmišlja čak i o tome koja je to optimalna količina pigmenta za korektor koji bi odlično prekrivao sve nedostatke. Inače, ona ga nanosi u ogromnim količinama.

Viktorijini stajlinzi uvek dignu prašinu.

Photo: instagram

Poslednji put bila je predmet podsmeha, ali i pohvala kada se na kraljevskom venčanju pojavila u tamnoj kombinaciji, pa su je nazvali "crna udovica", a često je i na meti kritika jer se nikad ne smeje na fotografijama i od tog principa izgleda ne odustaje.

Photo: instagram

Neki kažu - zbog bora.

Bilo kako bilo, njeni trikovi očigledno daju rezultat i uvek izgleda kao da je odmorna i naspavana.