Viktorija je ronila suze zbog Dejvidove prevare, ali mu je oprostila. To su uradile i žene ovih fudbalera!

Viktorija je ronila suze zbog Dejvidove prevare, ali mu je oprostila. To su uradile i žene ovih fudbalera!

Udati se za poznatog fudbalera najveći je san miliona devojaka širom planete. Nije ni čudo. Fudbaleri su zgodni, bogati i idoli nacije, a žene koje odaberu za brak žive kao u bajci. 

Photo: Instagram/Printsreen

Otkad je fudbal postao najvažnija sporedna stvar na svetu, fudbaleri se spajaju sa manekenkama, pevačicama, a primeri u kojima fudbaleri žene devojke iz nekog drugog sveta su zaista retki.

Veliki deo fudbalera oženi se već u dvadesetima, a njihove ih bolje polovine bodre s tribina i teše nakon loše utakmice.

WAGs, popularni naziv za žene i devojke fudbalera (wives and girlfriends), u svim svetskim medijima zauzima posebno mesto.

Fenomen WAGs žena posebno je izražen u Velikoj Britaniji, gde paparaci obožavaju da "hvataju" devojke i žene fudbalera, ali i da otkrivaju seks afere koje u svetu fudbala nisu nimalo retke.

Photo: Instagram/Printscreen

Fudbaleri obožavaju lepe žene, a mnoge lepe žene obožavaju fudbalere. Neki od najpoznatijih bivših i sadašnjih fudbalera zaigrali su izvan bračnog terena, a njihove avanture su postale javna stvar nakon što su se ljubavnice pohvalile vezom.

Dejvid Bekam

Photo: Instagram/Printscreen

Nezaboravna je bila navodna avantura Dejvida Bekama s asistentkinjom Rebekom Los 2004. godine. Celi svet je pisao o ljubavnici najveće fudbalske zvezde, a ona je novinarima pokazivala poruke koje joj je slao.

Bekam nikad nije priznao avanturu s Rebekom Los, a njegov brak s Viktorijom je preživeo.

Vejn Runi

Photo: Instagram/Printscreen

Godinama je u braku sa Kolin Runi koja već godinama trpi njegove avanture. Poslednji skandal je izbio dok je Kolin bila trudna s njihovim trećim detetom.

Vejn nije mogao da se smiri ni dok mu je supruga bila trudna, a mediji pišu da se par razišao na nekoliko meseci. Ipak, ponovo je sve u redu i brak je opstao.

Frenk Riberi

Photo: Instagram/Printscreen

Fudbaler je suprugu Vahibu navodno prevario 2009. godine s prostitutkom Zahijom koju je "dobio za rođendan". Skandal je izbio nakon što se otkrilo da je prostitutka bila maloletna. Pretio mu je zatvor, ali je tužba odbačena zbog nedostatka dokaza.

Ronaldo Luiz Nazario de Lima

Photo: Instagram/Printsreen

Ni Ronaldo, najbolji napadač svih vremena, nije oličenje vernosti. Njegov najpoznatiji seks skandal izbio je 2008. godine, dok je bio veren Marijom Beatriz.

Navodno je Ronaldo imao grupni seks s tri prostitutke, a ispostavilo se da su u pitanju transvestiti. Marija je raskinula veridbu, ali su se nakon nekog vremena ipak pomirili.

Kristijano Ronaldo

Photo: Instagram/Printscreen

Ova priča malo je drugačija. Prevare je bilo, ali ne i opraštanja. Kristijano Ronaldo takođe nije najverniji dečko na svetu. Dok je bio u vezi s Irinom Šajk nije mogao da se smiri, a kap koja je prelila čašu zvala se Andresa Urah.

Irina je nakon prekida izjavila da želi da bude s poštenim i dobrim čovekom.

Zatvoreno za komentare.