"Listen to me carefully, I shall say this only once" - Voleli smo ih u seriji "Alo, Alo", evo kako danas izgledaju Mišel i Ivet

„Listen to me carefully, I shall say this only once“ – Voleli smo ih u seriji „Alo, Alo“, evo kako danas izgledaju Mišel i Ivet

Glumica koja je igrala Mišel u popularnoj seriji "Alo, Alo!" ovih dana je proslavila 69. rođendan, a čestitku joj je na Instagramu uputila i bivša koleginica iz serije Viki Mišel, koju smo gledali u ulozi zanosne konobarice Ivet.

Foto: IMDb

Serija "Alo, Alo!" pripada kategoriji serija koju publika uvek rado gleda kad god se ovaj britanski sitkom reprizira.

Serija je imala devet sezona i na BBC-ju se prikazivala od 1982. do 1992. godine i iako su mnogi na početku kritikovali kako je serija napravljena da bi ismevala Drugi svetski rat, autorima serije cilj je bio karikiranje ratnih filmova i televizijskih drama.

Glumci koje smo gledali u ovoj sada već kultnoj seriji često ističu kako im je "Alo, alo" obeležio karijeru, a jedan od sporednih likova koji publika dobro pamti je i lik Mišel Diboa, članice francuskog Pokreta otpora, koju je glumila britanska glumica Kirsten Kuk.

Glumica je ovih dana proslavila 69. rođendan, a čestitku joj je na Instagramu uputila i bivša koleginica iz serije Viki Mišel, koju smo gledali u ulozi zanosne konobarice Ivet. Ona je objavila i zajedničku fotografiju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Vicki Michelle (@thevickimichelle)

"Alo, alo! Srećan ti rođendan, lepa Kirsten. Ti si divna prijateljica i neverovatna glumica. Bilo nam je jako zabavno kad smo radile zajedno. Dobro se provedi s porodicom", napisala joj je Mišel.

Kirsten je odrasla u Engleskoj, a na Akademiji dramske umetnosti u Londonu završila je glumu. U srećnom je braku i ima četvoro dece.

Zatvoreno za komentare.