Vredno holivudskog filma - ljubavna priča Nikole Jokića i supruge Natalije

Vredno holivudskog filma – ljubavna priča Nikole Jokića i supruge Natalije

Od trenutka kada su se prvi put zajedno pojavili u javnosti, Nikola i Natalija Jokić odaju utisak skladnog i srećnog para. Ovo je ljubavna priča Nikole Jokića i njegove supruge Natalije!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Jokić (@jokic.natalija)

Kako su godine prolazile, osmeh na njihovim licima samo je veći, a u Americi se o njima piše kao o "Divu i palčici".

Jasno je, Ameri aludiraju na razliku u visini između novog NBA šampiona i njegove lepše polovine, koja je sve simpatije pokupila nakon petog meča finalne serije sa Majamijem, kada je, dok je malu Ognjenu imala u naručju, pokušavala da sakrije emocije, pa je na kraju odreagovala prilično snažno.

A upravo je Natalija ta koja je imala velikog uticaja na Nikolinu karijeru. Kako se u narodu kaže "Iza svakog uspešnog muškarca stoji jaka žena", ovaj slučaj to potvrđuje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Jokić (@jokic.natalija)

Ljubavna priča Nikole Jokića

Naime, kada su Nikola i Natalija počeli svoju vezu, još u srednjoškolskom periodu, usledila je i razdvojenost. Natalija se preselila u Sjedinjene Američke Države, gde je krenula na koledž, dok je Nikola svoju igračku karijeru gradio u Srbiji.

Ubrzo je svojim partijama zapao za oko inostranim skautima, kako se prenosi, Barselona ga je želela u svojim redovima, međutim, na onoj utakmici kada su čelnici katalonskog kluba sedeli na tribinama, Jokić je podbacio.

Petogodišnji ugovor je bio spreman, njegov menadžer Miško Ražnatović je sve dogovorio, ali je Barselona odustala.

- Predstavnici Barselone su došli sa ugovorom da pogledaju utakmicu sa Cedevitom, ja to tad nisam znao, ali sam odigrao verovatno najgori meč u životu. Da li je namerno ili nenamerno ne znam, ali imam ja tih utakmica kada neću da šutnem ili dodam, ili hoću sve da šutnem... Eto, nešto jednostavno klikne u meni, a tada je kliknulo na ovu lošiju stranu. Deki (Dejan Milojević) je hteo da me ubije. Ne znam, desi se takav dan, malo te neće, a malo i nećeš pa onda bude katastrofa - dodao je Nikola.

Milojević je zapravo tada i otkrio pravi razlog loših partija sada NBA asa, Nikola je bio utičen jer je njegova devojka otišla u Ameriku da studira.

- Pretpostavljam da je tako loše odigrao zbog odlaska devojke u Ameriku. Bio je emotivno prazan, njega je to dosta pogodilo. Odlazak devojke u Ameriku ga je poremetio - objasnio je Milojević.

I tako je Natalija uticala na direktan transfer u Ameriku, a na kraju je i Miško Ražnatović popustio.

- Ja nisam bio za Ameriku. Ali došao je skaut Denvera Arturas Karnišovas i pitao me: "Da li misliš da će se on bolje fizički razviti u Barseloni, nego sa našim programom u Denveru?" Time mi je izbio adute - otkrio je tada Ražnatović.

Početak ljubavne priče sa Natalijom

- Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije. Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala - otkrio je Jokić u intervjuu za Gloriju.

Nikola i Natalija su se venčali u oktobru 2020. godine u rodnom Somboru, dok su u septembru 2021. godine dobili ćerkicu Ognjenu, piše 24sedam.

Zatvoreno za komentare.