Za njom je uzdisao čitav svet, a imala je samo jedan planetarni hit: Sabrina ima 50 godina i još uvek je bomba!

Za njom je uzdisao čitav svet, a imala je samo jedan planetarni hit: Sabrina ima 50 godina i još uvek je bomba!

Italijanka raskošnih oblina pre tridesetak godina je zapalila svet. Svi su gledali u vatrenu Italijanku, žene su joj zavidele, muškarci su je obožavali. I sve to postigla je jednom pesmom, hitom "Bojs, bojs, bojs".

Da, to je Sabrina Salerno, energična Italijanka koja je scenu zapalila i glasom i stasom 1987. godine. Imala je samo 19 godina. Zbog pesme "Bojs" iste godine je proglašena za najbolju evropsku pevačicu.

 

A post shared by Sabrina Salerno (@sabrinasalernofficial) on

I sad da pomenemo ono čega se svi najčešće (neki i najradije) sećaju - spot za numeru "Bojs" koji je snimljen  u bazenu i više puta cenzurisan zbog Sabrininih velikih grudi koje dolaze do izražaja.  Titula seks simbola bila joj je zagarantovana. 

Posle ovog hita, karijeru je nastavila kao pevačica, glumica, model, voditeljka i producentkinja.  Pre osam godina snimila je duet sa ljutom konkurencijom Samantom Foks, obradu hita Blondi "Call me". 

Lepa Italijanka ostvarila je i nekoliko zapaženih uloga u nekoliko filmova i serija.  Slava koju je stekla nije joj prijala, jedno vreme bila je i u depresiji, ali se uz porodicu oporavila.

Sabrina danas živi povučeno u italijanskom mestu Moljano Venato sa suprugom Enrikom i sinom Lukom i uživa u seoskom miru. Nedavno je nedavno napunila 50 godina i izgleda sjajno, vidi se da joj godine ne mogu ništa.

I dalje pleni svojim seksepilom. Ali ipak, svi najviše vole da je vide u vrelom spotu gde peva "Bojs, bojs, bojs..."

Zatvoreno za komentare.