Zaljubljeni na velikom platnu - neprijatelji u pravom životu!

Zaljubljeni na velikom platnu – neprijatelji u pravom životu!

Igrali su zaljubljene parove ili najbolje prijatelje, a privatno su se tukli, psovali, svađali ili pravdu tražili na sudu!

Poznate ličnosti u intervjuima često deluju nasmejano i prijemčivo, naročito kada zajedno pričaju o nekom upravo završenom projektu. Te, ne zna se ko je bio veći profesionalac, te svi smo bili kao velika porodica… Naravno, to najčešće uopšte nije istina, a ovi parovi to i dokazuju!

Da ste ih videli na snimanju, nikada ne biste poverovali da će se smuvati i ostati zajedno četiri godine – Rajan Gosling i Rejčel Mekadams pravili su pakao na setu "Beležnice". Ekipa filma toliko je očajavala zbog njihovog lošeg odnosa, da je reditelj na kraju "prelomio" i pozvao bračnog terapeuta kako bi na zajedničkim seansama pomirio glumce. I uspelo je, ne samo da su se pomirili već su se i zaljubili!

Još jedan filmski par, Leonardo di Kaprio i Kler Dejns, bili su sve samo ne Romeo i Julija na snimanju istoimenog filma. Razlog je, navodno, bio u tome što je Leo bio stariji od Kler, ali i mnogo nezreliji. Stalno je ekipi filma priređivao neslane šale, koje se jedino njoj nisu dopadale i zbog toga je njihov odnos, kada se kamere ugase, bio "leden". Di Kaprio je kasnije rekao da je Dejnsovu smatrao "uobraženom i uštogljenom".

Par iz "Prljavog plesa" takođe se nije podnosio, a Patrik Svejzi svu krivicu je svalio na Dženifer Grej. U svojoj autobiografiji "The time of my life" prisetio se nekih od situacija sa seta.

"Imali smo više trzavica, naročito kada bismo dugo snimali i bili umorni. Ona je bila veoma nestabilna, i ako bi je neko kritikovao, odmah bi briznula u plač. Opet, nekada je namerno kvarila atmosferu kada bi se ponašala blesavo, zbog čega smo, već umorni, neke scene morali da ponavljamo iznova i iznova," napisao je on.

Terapija za parove naređena je i Stani Katić i Nejtanu Filionu, odnosno detektivki i piscu iz serije "Kesl". On je navodno tvrdio da je ona "nepodnošljiva diva" na snimanju, pa je produkcija i njima naredila da zajedno sa terapeutom pokušaju da pronađu rešenje svojih problema.

Ali, izgleda da im nije pošlo za rukom, pa su česte svađe ili periodi "potpunog prekida komunikacije" između ovog TV para bile jedan od razloga zašto je serija ukinuta posle osam sezona.

Snimanje "Pedeset nijansi sive" navodno je pokazalo 50 nijansi užasnog raspoloženja, pošto Džejmi Dornan i Dakota Džonson nisu mogli da se "smisle" međusobno. Par je čak u jednom intervjuu 2014. otvoreno rekao da se "mrzi".

Igrale su najbolje drugarice, a prezirale su se i to otvoreno – Sara Džesika Parker i Kim Katral inicijalno su se posvađale oko honorara u seriji "Seks i grad". Kim je navodno "odlepila" kada je čula da Sara Džesika zarađuje duplo više od ostale četiri glumice, a "Keri" nije bilo pravo što publika više voli "Samantu". Ovaj sukob, inače, traje godinama i još uvek mu se ne nazire kraj.

Glumci Harison Ford i Džoš Hartnet inače važe za prijatne poznate ličnosti, ali ne i u paru – kada su 2003. snimali "Holivud ubistvo", padale su teške reči na setu. Jednom je Džoš nazvao Harisona "matorim prdežom", Ford nazvao Hartneta "propalicom", a došlo je dotle da su izbegavali jedan drugoga da pogledaju, a kamoli da razgovaraju osim ako to scena nije zahtevala.

Fredi Princ Džunior stisnuo je zube i snimio do kraja svoje scene za seriju "24", ali je kasnije "pljuvao" glavnog glumca Kifera Saterlenda.

"Igrao sam u toj seriji i to je bilo užasno iskustvo. Mrzeo sam svaki sekund na snimanju. Kifer je najneprofesionalniji lik sa kojim sam ikada sarađivao. Ne ogovaram ga, rekao bih mu to u lice. Mislim da je svako ko je ikada radio sa njim osetio isto. Toliko je bio grozan, da sam posle tog snimanja hteo da prestanem da se bavim glumom uopšte," rekao je glumac.

Na sudu su završili Terens Hauard i Robert Dauni Džunior, zbog spora na snimanju prvog "Iron man" filma. Hauard je optužio Daunija da je pokušao da ga izgura iz projekta i prisvoji njegov honorar, zbog čega ga je "Iron man" tužio!

Ipak, spor su izgladili dogovorom, pošto je Terens procenio da je "život previše kratak da bi ga trošio na gluposti".

Jedna od svađa koje su se završile otkazom je ona između Selme Bler i problematičnog Čarlija Šina. Selma je igrala u seriji "Kontrola besa" sa Šinom, i svakog dana su se svađali. Kada se upravi televizije "FX" požalila na nedostatak Šinove "poslovne etike", dobila je – otkaz. Kako?

Tako što je Šin bio izvršni producent sopstvene serije i mogao je da donese "izvršnu" odluku da otpusti koleginicu koja mu je bila antipatična. I kasnije da je izvređa u nizu prostačkih SMS poruka…

Otkaz je dobio i legendarni Bil Marej, i to iz filma "Čarlijevi anđeli".

Snimio je prvi nastavak sa Kameron Dijaz, Lusi Liu i Dru Barimor, ali je prozvao Lusi da ne ume da glumi, i to pred svima na setu. Ona ga je navodno fizički napala, ekipa ih je razdvojila, a producenti procenili da im je važniji jedan od "anđela" nego Bozli, i zamenili ga Bernijem Mekom u narednom nastavku.

Zatvoreno za komentare.