Zauvek najomiljeniji par na ovim prostorima - evo kako su se Milena Dravić i Dragan Nikolić venčali na pauzi za ručak

Zauvek najomiljeniji par na ovim prostorima – evo kako su se Milena Dravić i Dragan Nikolić venčali na pauzi za ručak

Milena Dravić i Dragan Nikolić važili su za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Venčali su se 1971. godine, a njihova veza bila je jedna od najiskrenijih i najlepših ljubavnih priča.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milena Dravić Nikolić (@milenadravicglumica)

Glumački par plenio je svojom pojavom, a o njihovim karijerama suvišno je pričati. Bili su jedni od najpopularnijih i najtraženijih domaćih glumaca.

Da im je život bio "kao na filmu", govori i podatak da su se venčali tokom pauze na snimanju filma. Kuma na venčanju im je bila, legendarna glumica Seka Sablić.

Zbog brzog venčanja, nisu imali nijednu sliku, a ostali su zajedno do samog kraja:

- Usred snimanja jednog filma, zamolili smo reditelja da nas pusti na pauzu. Poveli smo i našu kumu Seku Sablić i otišli u opštinu Vračar da se venčamo. Nakon venčanja smo se vratili na snimanje, i nastavili da radimo. Zanimljivo je da nemamo nijednu fotografiju sa venčanja, niko nas nije fotografisao - ispričala je Milena Dravić tokom poslednjeg gostovanja u jednoj emisiji.

Dragana Nikolić preminuo je 2016. godine nakon duge i teške borbe sa opakom bolesti, dve godine kasnije Milena Dravić takođe je preminula posle teške bolesti.

Zatvoreno za komentare.