Zbog čega svi pričaju o Dženifer Lopez poslednjih dana

Zbog čega svi pričaju o Dženifer Lopez poslednjih dana

Nagradu za modnu ikonu preuzela je u krop topiću i raskošnoj suknji, ali svi pogledi su bili usmereni u neverovatno isklesane trbušnjake Dženifer Lopez.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Naime, slavna pevačica i glumica je u Nju Jorku dobila priznanje Veća modnih dizajnera Amerike (CFDA) za svoj besprekoran stil, a čini se da je zaslužila i nagradu za besprekornu liniju na kojoj bi joj pozavidele i duplo mlađe dame.

No Džej Lo je već nebrojeno puta dokazala da za njeno isklesano tijelo i odličnu kondiciju nisu zaslužni samo dobri geni, nego i puno odricanja, truda i znoja. Iako se njihov desetodnevni izazov, koji je brzinom svetlosti postao planetarno popularan, odavno završio, Lopez i njen verenik Aleks Rodrigez ne odustaju od zdravog života i promovisanja vežbanja. Štaviše, kada su u pitanju vitkost i lepota, ponekad su spremni i na pomalo ekstremne poduhvate samo kako bi ostvarili svoje ciljeve.

Ipak, pevačica ima i nekoliko "asova u rukavu" pa je tako nedavno otkrila tri potpuno besplatne stvari kojima navodno duguje besprekoran izgled.