Žene su ga obožavale - Evo kako danas izgleda Kokan iz "Porodičnog blaga"

Žene su ga obožavale – Evo kako danas izgleda Kokan iz „Porodičnog blaga“

"Lep, a slep", setno je uzdisala sestra Bisenija Gavrilović, negujući u bolničkoj postelji šarmantnog Kokana Prodanovića, kome je ljubomorna žena sipala kiselinu u oči.

Foto: YouTube/printscreen

Zajedničke scene Vesne Trivalić i Aleksandra Dunića u seriji „Porodično blago“, koja je premijerno emitovana od 1998. do 2002. godine, a ovih dana doživljava još jednu reprizu, odavno su ušle u „legendu“, a na društvenim mrežama imaju na desetine hiljada pregleda.

Mnogi glumci iz pomenute serije, nažalost, više nisu sa nama. Vesna i Aleksandar su, srećom, živi i zdravi, ali retko imamo priliku da ih vidimo na javnim dešavanjima.

Aleksandra Dunića, stalnog člana Pozorišta na Terazijama, ekipa Hello magazina srela je na Kalemegdanu, gde je 27. juna svečano otvoren „Beogradski letnji festival“ mjuziklom „Cigani lete u nebo“, koji je odigran na otvorenoj sceni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Minut Media (@minut_media)

Primetno je da Aleksandar više nema „momačku liniju“, i to je jedino što se promenilo. Oni koji ga poznaju kažu da u svakodnevnom životu pleni pristojnošću, smirenošću i ljubaznošću, a mnogim glumcima je među najdražim kolegama.

Iako je rođen u Beogradu, junak većine serija Siniše Pavića glumu je završio u Novom Sadu, u klasi Branka Pleše. Na taj biografski podatak je i danas silno ponosan.

Novi Sad mu je, po svemu sudeći, bio „suđen“ i na privatnom planu. Naime, u tom gradu upoznao je novinarku Draganu Litričin, sa kojom se oženio i dobio sina.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Minut Media (@minut_media)

Zatvoreno za komentare.