Znate je kao jednu od najseksepilnijih glumica na svetu, a sada je upoznajte kao mamu

Znate je kao jednu od najseksepilnijih glumica na svetu, a sada je upoznajte kao mamu

Popularna glumica Hale Beri iznenadila je pratioce kada je tokom odmora na Bora Bori objavila fotografiju na kojoj se vidi lice njenog sina Makea-Roberta. Do sada to nije radila jer se, kako kaže, brinula o privatnosti svoje dvoje dece.

Photo: Instagram/Printscreen

''To je bila borba. Zaista ne volim da pokazujem svoju decu, ali shvatam da su ljudi odlučni i osećam da želim da ih  uključim. Ali ne želim potpuno da izložim decu. Želim na neki način da ih zaštitim pa je polovina lica sasvim u redu'', komentarisala je svoju odluku za časopis "Extra".

Photo: Instagram/Printscreen

Hale i njen bivši suprug Olivier Martinez postali su roditelji Makea-Roberta u oktobru 2013. godine.  Iz veze s Gabriejelom Obrijem glumica ima desetogodišnju devojčicu Nalu Arijelu.

Photo: Instagram/Printscreen

Hale je još u oktobru 2016. objavila sliku  dece na kojoj se ne vide njihova lica. Jedan pratilac pitao je tada Hale: ''Zašto im skrivaš lica? To su predivna deca, zašto ih ne pokazati?''

Photo: Instagram/Printscreen

Dobitnica Oscara tada je odgovorila da se s takvim pitanjem ne susreće prvi put.

''Primetila sam takvo pitanje nekoliko puta pa ću razjasniti da se ne stidim dvoje dece. Pokušavam da pronađem kreativan način da ih uključim u svoje društvene mreže jer su najvažniji u mom životu, ali moram da poštujem njihovu privatnost. Oni su samo deca'', napisala je.

Photo: Instagram/Printscreen

''To je moje uverenje. Ne kritikujem druge zbog njihovih stavova, a moj posao je da štititim moju decu koliko god je to moguće. Kada odrastu i dođu u uzrast da mogu sami da dele svoje fotografije na društvenim mrežama, neću ja da odlučujem umesto njih. Razumete? Prijatan dan'', zaključila je glumica.

Hale koristi svaki svaki slobodan trenutak da provodi sa svojom decom. Iako slavna, ona je samo brižna mama koja štiti svoju porodicu.