Žene otkrile kako izgleda idealan muškarac

Žene otkrile kako izgleda idealan muškarac

Devojke su rekle da postoji mnogo stvari koje one pored novca traže kod svog savršenog muškarca.

 Foto: Shutterstock

Iako se često priča o tome da žene uvek traže muškarce sa debelim novčanicima, svi znaju da je to delimično tačno i da će se devojke zaljubiti i u muškarce koji nisu finansijski jaki.

Portal "muskimagazin.rs" je uradio nekoliko anketa u nadi da će odgovoriti na ovo pitanje pitanje. Devojke koje su bile ljubazne da im odgovore na ova pitanja su rekle da postoji mnogo stvari koje one pored novca traže kod svog savršenog muškarca. Ovo su njihovi odgovori:

1. Fizički izgled

 Foto: Shuttestock

Na prvom mestu se nalazi fizički izgled. Devojke su rekle da novac nije toliko bitan koliko izgled muškaraca i da, ako muškarac nije privlačan, devojkama novac neće priuštiti veliko zadovoljstvo. Muškarac mora imati držanje, dobar stil i mora biti uredan. Naravno, fizički atributi poput velikih ruku, jakih leđa i isklesanog stomaka su poželjni.

2. Smisao za humor

Devojke ne vole dosadne i tipove koji "smaraju", već traže nekog ko će ih nasmejati i sa kim će im biti zanimljivo. Zato oni koji imaju dobar smisao za humor prolaze tamo gde milioneri ne mogu.

3. Romantičari

 Foto: Shutterstock

Devojke takođe traže muškarca koji će učiniti sve da se one osećaju posebno i koji će na sve načine demonstrirati svoju ljubav. Zbog toga dobro prolaze muškarci koji su romantični i koji se ne stide da kažu „Volim te“ nekoliko puta u toku dana.

4. Razumevanje

Skoro sve žene su rekle da od muškarca očekuju podršku i razumevanje i da je to čitava suština uspešne i duge veze. Muškarci koji razumeju i rešavaju sa devojkama njihove probleme ubrzo postaju savršeni muškarci.

Zatvoreno za komentare.