Muškarci biraju najromantičniji film

Muškarci biraju najromantičniji film

Retko kad se na listi jednog muškarca nađe romantičan film. Odgovor na "zašto je to tako" se krije u samom karakteru osobe, ili jednostavno zna da drama ili triler mogu mnogo više da ponude od jedne romanse.

 Foto: imdb

Ipak, to ne znači da s vremena na vreme muškarci ne bace oko na neko ostvarenje koje iziskuje osećanje bliskosti, ljubavi i potrebe da nekome pripadamo. Pričajući sa njima shvatio sam da situacije za gledanje romantičnog filma podrazumevaju još jednu osobu pored da bi ugođaj bio potpun, ali ima i onih koji se ne libe da sednu i pogledaju dobru romantičnu priču, prenosi Noizz.

Za razliku od filmova uz koje plaču, ovog puta je atmosfera opuštenija i svodi se uglavnom na gledanje glavne glumice ili čitave atmosfere između dva glavna aktera. Osim kad je film toliko dobar da je nemoguće ostati ravnodušan. 

Devojke, evo prilike da vidite šta bi to moglo vašeg dečka da zainteresuje:

Uroš (33)

"Great Expectations". Zašto? Pa zbog same priče, valjda. Dikens je to.

Marko (25)

"The Broken Circle". Ložim se zbog opasno dobre muzike. Prejaka je priča, i baš se vole, plus su u stvarnom životu muž i žena.

Milan (32)

 Foto: imdb

"Wicker Park". Film je sjajan. Jednostavan dokaz da ne možeš da prevariš sudbinu. Želja glavnog lika za istinkom ljubavi je pobeda celog filma.

Nenad (29)

Ima jedan romantičan na svoj način. Radi se o ljubavnoj priči ali je baš hardcore, "Irreversable". Ima jedna odlična scena u tunelu... Pogledaj pa ćeš videti.

Ivan (24)

"Meet Joe Black". Bred Pit koji upoznaje najslađu ženu na svetu. Kler Forlani čini mi se u kafiću i udare ga kola hhaahah više je komedija ali, taj razgovor je sve ono kako treba da bude.

Predrag (25)

Ne znam baš neki romantičan film, da ga preterano gotivim. Ali "Nebeska udica" mi je u neku ruku romantičan, naravno, tužno romantičan.

Miloš (25)

 Foto: imdb

Hmmmm... Sad si me zatekao jer sam preksinoć odgledao dva sa devojkom. Sad mi je malo mutno sve ali sećam se jednog, nisam ga odavno gledao. Zove se "Silver Linings Playbook". Prvo i osnovno: Dženifer Lorens, ej. I priča je super, nisam preterano očekivao a dobio kul romansu.

Stevan (21)

Neka bude "Love, Rosie". Nemam pojma, ježio sam se. Prelepa je, nije lakog morala. Top.

 Foto: imdb

Nemanja (26)

"Down with Love" baš volim zbog načina na koji je sniman, priče i glume.

Marko (24)

"Jagoda u supermarketu". Živeo Kraljević Marko! Branka Katić je keva.

Zatvoreno za komentare.