Istraživanje otkrilo kada su žene najsrećnije

Istraživanje otkrilo kada su žene najsrećnije

Muškarci, ako mislite da sve žene žele da budu u vezi – grešite.

 Foto: Shutterstock

U suštini, studije su otkrile da su žene najsrećnije kada su slobodne. Mnogi muškarci danas smatraju žene objektima i tretiraju ih sa manje ili sa nimalo poštovanja, nego što je to bio slučaj u prošlosti.

Muvanje okolo je postalo normalna stvar, a napuštanje veze bez ikakvog objašnjenja je takođe nešto što mnogi muškarci rade. Njihov smisao muškosti ih je učinio da veruju da žene traže srodne duše i da im je potrebna veza da bi se osećale zaštićeno i srećno. Međutim, oni greše.

Izveštaj je otkrio da su 61% žena u Britaniji srećnije kada su slobodne u odnosu na 49% muškaraca, 32% žena između 45 i 60 godina su izjavile da su srećnije kada su slobodne u odnosu na 19% muškaraca koji su bili srećniji kada su slobodni.

 Foto: Shutterstock

Šta više, istraživanja su pokazala da 75% žena čak i ne traže vezu. Koji je razlog tome ?

Postoji mnogo razloga koji objašnjavaju zašto su žene srećnije kada su slobodne. Jedan bi mogao biti taj da su slobodne od posvećenosti i truda koja je potreban da se uloži u vezu.

 Foto: Shutterstock

Drugi razlog bi mogao biti sav taj novac koji sačuvaju kada su slobodne. U suštini, jedna kanadska studija je otkrila da prosečni troškovi jedne veze koja dovodi do braka iznosi oko $66,444 – ovaj novac je bio uložen u plaćanje na sastancima, poklonima, odmorima itd. Dakle, sledeći put kada se osećate usamljeno setite se svih onih 75% žena koje srećno uživaju u svom slobodnom životu!

Zatvoreno za komentare.