Lebron u drugim mečevima serija – Nezaustavljiv!

Boston Seltiksi su gotovo osramotili Klivlend Kavalirse rezultatom 108:83 u prvom meču finala konferencije. 

 Photo: Maddie Meyer/Getty Images North America

Drugi meč će se odigrati takođe u TD Gardenu, domu košarkaša Bostona. Iako su Kelti lako izašli na kraj sa Kraljem u prvom meču, deluje da će druga utakmica biti mnogo zanimljivija.

Lebron je u sva tri prva meča u Plejofu do sada bio poprilično neefikasan. Pejsersi su znali to da iskoriste u prvoj rundi i razbili su Kavse na njihovom parketu, dok je Toronto prokockao svoju prednost.

Protiv Bostona Lebron je zabeležio svega 15 poena i 7 prodatih lopti a Kelti su znali kako to da pretvore u svoju prednost.

Međutim, ako pogledamo performanse Lebrona u drugom meču protiv Indijane i protiv Toronta, videćemo da je to utakmica u kojoj Kralj diže svoju igru na najviši mogući nivo.

Protiv Pejsersa u drugom meču je postigao 46 poena, 29 od tih 46 u prvoj četvrtini, 12 skokova i 5 asistencija.

Nakon što u prvom meču Toronto nije iskoristio svoju šansu, Džejms ih je kaznio u drugom meču sa 43 poena i 14 asistencija. Fascinantno je bilo kakve šuteve je uzimao i iz koliko teških pozicija je pogađao. U tom meču je slomio Raptore.

Nakon što je Boston zadao prvi udarac, očekuje se od Džejmsa da danas silovito odgovori. Na Tviteru se već pojavio snimak kako se Lebron prirema za večerašnji susret. 

Videćemo da li će Kelti imati odgovor za najboljeg igrača na planeti.

Pročitaj još