Najboljih 11 igrača Premijer lige ove sezone – startna postava najboljih!

Pre samo par dana napravili smo listu najgorih igrača ove sezone, priznanje koje mnogi igrači ne žele da dobiju. No, danas se okrećemo listi najboljih igrača i pozitivnijoj priči.

 Photo: Michael Regan/Getty Images Europe

Za ovu priliku, izabrali smo postavu 4-3-3, nešto slično kao što su Liverpul i Mančester Siti koristili ove sezone.

Odbrana: David De Hea, Markos Alonso, Nikolas Otamendi, Ben Mi, Kajl Voker

 Photo: Catherine Ivill/Getty Images Europe

David De Hea je u više navrata ove sezone pokazao da je najbolji golman Premijer lige. Samo pogledajte meč protiv Arsenala.

Markos Alonso je ove sezone bio ponovo najefikasniji defanzivac u Engleskoj, poseduje veštine koje mnogi bekovi ne poseduju. Kajl Voker je bio odličan na desnoj strani ekipe Sitija, dok je Otamendi ove godine predvodio odbranu šampiona. Čak je i postigao neke veoma bitne golove.

 Photo: Henry Browne/Getty Images Europe

Ben Mi, defanzivac Barnlija, nalazi se u ovoj postavi zbog toga što smo jednostavno morali da izaberemo jednog defanzivca Barnlija pošto je ova ekipa bila apsolutno sjajna ove godine u odbrani.

Sredina terena: Kevin De Brujne, Ngolo Kante, Kristijan Eriksen

 Photo: Catherine Ivill/Getty Images Europe

Kevin De Brujne je ove sezone ipak pokazao da je najbolji fudbaler "Građana". Njegova sposobnost igranja i levom i desnom nogom mu je donela mnogo golova i mnogo asistencija ove sezone. 

 Photo: Richard Heathcote/Getty Images Europe

Kante je još jednom bio dominantan na sredini terena, ali Čelsi nikako nije mogao da mu pronađe partnera, a ni ofanziva nije bila dovoljno kvalitetna. Kada je Eriksen u pitanju, deluje da je pokazao da je iza Herija Kejna najbitniji i najbolji igrač Totenhema.

Napad: Mohamed Salah, Heri Kejn, Rahim Sterling

 Photo: Clive Brunskill/Getty Images Europe

Uopšte ne moramo da mozgamo zašto se ovi fudbaleri nalaze u najboljih 11. Salah je vodeći strelac sa 31 golom na 35 utakmica, Kejn je ponovo najbolji špic lige sa 28 golova ove sezone, dok je Sterling, pored Salaha, otkriće sezone s obzirom da se sjajno uklopio u igru Mančester Sitija, postigao 18 golova i kreirao pregršt šansi na desnom krilu šampiona.

Pročitaj još