Najveći problem koji ovog leta treba da reši… Liverpul!

Iako je Liverpul u finalu Lige šampiona i ove sezone igra odličan fudbal, nekonstantnost ove ekipe je očigledna u Premijer ligi. Tokom svog najboljeg dana pokazali su da mogu da pobede i Mančester Siti. Problem je to što nisu bolji od njih na duže staze.

 Photo: Clive Brunskill/Getty Images Europe

Deluje da je Liverpul jak na svim pozicijama. U odbrani imaju dosta ljudi koji mogu da uđu u rotaciju. Sredina terena je uvek bila duboka. Čak imaju i dva dobra, ne odlična, ali solidna golmana.

Jedna pozicija gde Liverpul ima manjak igrača jeste napad. Roberto Firmino je dobar igrač, tu nema sumnje. Ali, kada Klop želi da ga odmori, Dominik Solanke i Deni Ings nisu baš previše produktivni.

Zbog toga, Liverpul je prepustio mnogo bodova protiv ekipa koje nisu imale šta da traže u duelu sa njima.

Tu je i Staridž, ali deluje da jači vetar može da ga povredi. Pored Firmina, Liverpul mora da pronađe još jednog napdača.

Igrač kojeg Liverpul ima na umu jeste Sandro Vagner, čovek koji je zamena Levandovskom u Bajernu. Moramo priznati da je on perfektno pojačanje za ovaj tim.

Ovo je bila dobra sezona za Liverpul, ali problem dubine klupe kada su napadači u pitanju je najveći problem koji će morati da reše ovog leta.

Pročitaj još