Arsenal juri iznenađenje u Madridu – Najava Lige Evrope

Atletiko Madrid je, i pored toga što je gotovo čitavu utakmicu igrao sa igračem manje, uspeo da izvuče pozitivan rezultat iz Londona. Arsenal je poveo preko Lakazeta, ali je gol Grizmana doneo Špancima željeni rezultat.

 Photo: Mike Hewitt/Getty Images Europe

Sada, ekipa Arsena Vengera je ta koja mora da postigne barem jedan pogodak ukoliko žele da se plasiraju u finale. Ovo bi bila možda i jedna od najgorih sezona tokom njegove 22 godine u Arsenalu ukoliko bi Atletiko ovde eliminisao londonsku ekipu.

Dijego Kosta se vratio na teren proteklog vikenda, te očekujemo da će on biti u startnoj postavi. Arsenalova odbrana je odavno već dobila epitet odbrane koja je nesigurna, te će ovo biti veliki izazov za Tobdžije.

Arsenal će izvesti najjaču postavu, tu nema sumnje. Venger je sve pripremio za ovaj meč. Ospina će biti na golu, Ozil će se vratiti, Miktarijan je igrao na meču protiv Junajteda posle povrede i postigao je pogodak protiv bivše ekipe.

Lakazet je u sjajnoj formi. On je taj od kojeg će Arsenal mnogo očekivati. On, kao i cela ofanzivna linija Arsenala, poseduje kvalitet da sam okrene ovakav meč. Neko od ofanzivnih igrača Arsenala će morati to da učini.

Bilo kako bilo, odbrana Arsenala je ta koja će morati da odigra jednu od najboljih utakmica sezone. Arsenalu to najviše treba.

Iako je Atletiko favorit, naš pik ovde je Arsenal, rezultatom 1:2. Ova utakmica je čitava sezona Arsenala. Vreme je za Vengerovu ekipu da se uzdigne pred izazovom.

Pročitaj još