5 Igrača koji bi ovog leta mogli da promene klub za više od 100 miliona evra!

Šampionati širom Evrope se polako završavaju. Neka prvenstva su već gotova, poput Premijer lige, dok kod nekih šampionata imamo još samo jedno kolo koje treba da se odigra.

 Photo: Stu Forster/Getty Images Europe

Mnogi igrači se spremaju za Mundijal, dok su timovi fokusirani na potencijalna nova pojačanja za narednu sezonu. Mi vam danas predstavljamo pet igrača koji bi ovog leta mogli da promene klub, a da njihova cena pri tome bude veća od 100 miliona evra.

1) Nejmar

 Photo: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images Europe

Niko ne zna koliko su tačne glasine o tome da bi Brazilac mogao da pređe u Real Madrid. Bilo kako bilo, činjenica je da postoji šansa da on promeni sredinu, a njegova cena bi bila veća ne samo od 100 miliona evra, već sigurno i preko 200 miliona evra.

2) Eden Azar

 Photo: Catherine Ivill/Getty Images Europe

Ukoliko Nejmar ne bude napustio PSŽ, jedna od meta Reala bi mogao da bude Eden Azar.

Belgijanac još nije potpisao novi ugovor sa Čelsijem, odbio je njihove ponude, a još zimus se Real Madrid pominjao kao potencijalna destinacija. 

3) Paulo Dibala

 Photo: Gabriele Maltinti/Getty Images Europe

Bajernu očigledno fali još jedan igrač kako bi bio glavni kandidat za osvajanje Lige šampiona. To je ono što Bavarci žele.

Juventus je rekao da bi verovatno prodao Dibalu ukoliko cena bude ispoštovana, dok je Bajern trenutno zainterestovan za Argentinca. 

4) Antoan Grizman

 Photo: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images Europe

Deluje kao da je pitanje vremena kada će Grizman napustiti Atletiko Madrid. Trenutno, glavni kandidat za njegove usluge je Barselona.

Ukoliko Katalonci odluče ozbiljno da se posvete pregovorima za ovog igrača, nema sumnje da bi cena bila veća od 100 evra.

5) Geret Bejl

 Photo: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images Europe

Teško je reći koliko Geret Bejl vredi danas na tržištu. Sigurni smo da bi Real zahtevao barem 80 miliona od ekipe poput Mančester Junajteda, ali mi smo uvereni da bi Real mogao da traži i više novca, pogotovo ako i Madriđani budu dovodili igrače poput Azara i Nejmara.

Pročitaj još