5 igrača koji su najviše razočarali tokom NBA Plejofa!

NBA Plejof polako ulazi u svoju završnicu. Počeli smo sa 16 ekipa, ostali smo sa samo 4 u finalu istočne i zapadne konferencije.

 Photo: Gregory Shamus/Getty Images North America

Dobro znamo heroje ovogodišnjeg doigravanja poput Lebrona Džejmsa, Kevina Durenta, Ala Horforda i drugih. Ali, danas ćemo se osvrnuti na one koji su imali veoma loše doigravanje.

Demar Derouzan 

 Photo: Gregory Shamus/Getty Images North America

Toronto Reptorsi su razočarali protiv Klivlend Kavalirsa. Prvi nosioci su ubedljivo poraženi od Kavsa sa 4:0 a lider ekipe Demar Derouzan je bio apsolutno očajan u toj seriji.

U 3. meču trener Dvejn Kejsi je odlučio da ne ubacuje Demara kada je bilo najbitnije pošto je bio veoma neeifikasan na tom meču, dok je u 4. utakmici bio isključen. Teško da je ovaj Plejof mogao da bude gori za Derouzana.

Erik Bledso

 Photo: Maddie Meyer/Getty Images North America

Milvoki Baksi su poraženi rezultatom 4:3 u seriji protiv Bostona, a Erik Bledso je tokom svih sedam utakmica bio izuzetno neefikasan, donosio je veoma glupe odluke i bio je nadigran od strane Terija Rozira tokom čitave serije.

Možemo slobodno reći da je on bio glavni razlog poraza Milvokija u prvoj rundi od izuzetno oslabljene ekipe Kelta.

Ben Simons

 Photo: Maddie Meyer/Getty Images North America

Koliko je Simons bio dobar u seriji protiv Majamija, toliko je bio očajan u seriji protiv Bostona. Veoma često je bolja opcija za Filu bio Ti Džej Mekonel, nego Simons kojeg neretko porede sa Lebronom Džejmsom.

Protiv Bostona u drugom meču postigao je svega 1 poen, a njegova nemogućnost da pogodi šut sa distance je bila kobna za Sikserse.

Dejmjan Lilard

 Photo: Jonathan Ferrey/Getty Images North America

Nakon mnogo pohvala koje je dobijao tokom regularnog dela sezone, Lilard je bio katastrofalan u duelu sa Pelikanima.

Portland je počišćen sa 4:0, a on je prosečno beležio 18.5 poena uz 35% pogodaka iz igre i svega 30% pogodaka sa linije 7.24.

Hasan Vajtsajd

 Photo: Mark Brown/Getty Images North America

Majami je ovog centra potpisao na višegodišnji ugovor i dao mu skoko 100 miliona dolara.

Za uzvrat, on neretko izgleda kao neko kome uopšte nije stalo do košarke, kao neko koga ne interestuje da li Majami pobeđuje ili gubi. Čak su ga i Šakil O’Nil i Čarls Barkli prozvali i ukazali na njegove loše partije protiv Džoela Embida.

Pročitaj još