Ovo su fudbaleri koji su poznati po odličnim frizurama!

Neki fudbaleri izgledaju gotovo identično na početku karijere kao i na kraju svoje karijere, dok postoje i oni koji stalno menjaju svoj imidž. Primer prvog može biti Stiven Džerard, dok pravi primer drugog može biti vezista Junajteda Pol Pogba. 

 Photo: Alex Livesey/Getty Images Europe

Danas vam predstavljamo fudbalere koji su poznati po svojim frizurama, kako zbog odličnog izgleda, tako i zbog ludih ideja.

Pol Pogba – Kao što već rekosmo, Pol Pogba je definitivno poznat po svojim frizurama i dizajnovima. Originalan je i veoma često nam pruža priliku da vidimo nešto novo od njega. 

 

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba) on

Gracijano Pele – Nekadašni napadač Sautemptona i reprezentativac Italije nije toliko poznat po čundim frizurama, koliko po jednoj svojoj elegantoj i klasičnoj frizuri koja mu stoji fenomenalno. Takozvana „crta“ na frizuri može sjajno da izgleda i doprinese imidžu, a Peleu stoji odlično. 

Rahim Sterling – Iako je njegova trenutna frizura veoma dosadna, napadač Sitija je poznat po mnogim dizajnovima u prethodnih par godina. Gotovo da ga svake godine vidimo u drugom izdanju, a evo jednog od prethodnih.

Stefan El Šaravi – Popularni „Faraon“ uvek nekako uspe da namesti kosu tako da mu tačno stoji mirno i pravo, fizura mu gotovo nikada nije u lošem izdanju. 

 

A post shared by Stephan El Shaarawy (@stewel92) on

Kristijano Ronaldo – Ne možemo nikako izostaviti Kristijana Ronalda sa ovakve liste. Tokom njegove dugogodišnje karijere videli smo mnogo različitih frizura Portugalca, a ovo je jedna od njegovih poznatih. 

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Pročitaj još