Top 5 igrača koji neće imati klub ovog leta!

Ekipe se uvek trude da produže ugovor sa svojim igračima pre nego što oni uđu u poslednju godinu svog ugovora. No, desi se nekada da dogovor ne uspe da se napravi, te oni postaju slobodni igrači. Photo: AFP

Predstavljamo vam 5 velikih imena evropskog fudbala koja neće imati klub nakon ove sezone.

Arijen Roben

 Photo: Sebastian Widmann/Bongarts

Riberi je produžio ugovor sa Bavarcima i ostaće sa Bajernom još jednu sezonu. Kada je Arijen Roben u pitanju, to nije slučaj jer Holanđanin još nema novi ugovor. Bilo kako bilo, Roben je izjavio kako očekuje da se ova situacija reši tako da sumnjamo da će napustiti Nemačku ovog leta.

Emre Džan

 Photo: Clive Brunskill/Getty Images Europe

Emre je imao veoma dobru sezonu u Liverpulu. Džan je veoma dobar igrač sredine terena, odličan u defanzivnim zadacima, ali i sposoban za kreiranje u napadu. Međutim, Juventus je zainterestovan za ovog fubalera i deluje da će napustiti Englesku.

Đorđo Kjelini

 Photo: Emilio Andreoli/Getty Images Europe

Iako sada već ima 33 godine, štoper Juventusa je još uvek jedan od najboljih defanzivaca u Evropi i zaslužuje da se nađe u odbrani jednog velikog kluba.

Mario Baloteli

 Photo: AFP

Ovo je možda i najzanimljivije ime na ovoj listi. Svi znamo koliko problematičan Baloteli može da bude. No, s obzirom na to da je imao dve sjajne sezone u Nici, možda će neki veliki evropski klub baciti oko na italijanskog napadača.

Džek Vilšer

 Photo: Richard Heathcote/Getty Images Europe

Veoma zanimljiva situacija sa Vilšerom. Džek je konačno imao sezonu u kojoj je na većini mečeva bio spreman i na raspolaganju Arsenu Vengeru. Nije tajna da Arsenal ima problema na sredini terena, tako da će biti veoma zanimljivo koju odluku će doneti novi menadžer Arsenala.

Pročitaj još