„Pitao sam Modrića da mi da dres sa brojem 10, ali…“

"Mi smo Real Madrid, želimo još trofeja, još titula i samo pobede. Kako bi to nastavili moramo imati spektakularnu ekipu i sjajnog trenera koji će je voditi. Dobrodošao, Edene," pozdravio je Belgijca predsednik Perez.

 Photo: Instagram

Belgijski krilni napadač Eden Azar (28) u četvrtak je i službeno postao igrač Real Madrida. Napustio je Čelsi za okruglih 100 miliona evra, a predstavljen je na Santijago Bernabeu poput najvećih velikana. 

"Pozdrav svima! Govoriću na francuskom jer još moram poboljšati svoj španski. Želim zahvaliti predsedniku Perezu, mojoj familiji koja je ovde te svima koji nisu mogli doći. Jedva čekam obući ovaj dres, zaigrati fudbal i braniti boje ovog kluba. Ovo mi je dečački san," priznao je Azar i oduševio navijače.

Poželeo je Belgijac po dolasku u klub 'desetku' na leđima, ali Luka Modrić ga je hladno odbio.

"Pitao sam Matea Kovačića da pita Modrića mogu li dobiti njegov broj. Luka je rekao ne. Malo smo se šalili oko toga. Smatram da broj nije važan, najvažniji je ovaj dres koji ću nositi u nastavku karijere," rekao je Azar na pres konferenciji, ali sumnjamo da je Modriću bilo do šale. 

 

Pročitaj još